SEO Blog Keluarga Mifzal Arsyad™ Score 81% ?


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Terkujat ibu..bila check score utk SEO blog KMA ni..mak aih..agak tinggi..x sangka…tp cam pelik je..sbb blog ni x popular pun..sebenarnya ibu x paham sgt pasal SEO @ Search Engine Optimization ni..mcm mana benda ni berfungsi…namun SEO ni sgt2 membantu utk tarik trafik ke blog…kalau terrer pasal SEO ni mmg sgt bagus lah..

yg kelakarnya analysis pasal seo score oleh seoanalyser berbunyi

Although the SEO score is off the charts, Keluarga-Mifzal-Arsyad.Com website popularity is really low, giving it a rank of 390,974 – these cases are extremely rare. This domain has a TLD rank of 213,120 in our .com domains list. Keluarga-Mifzal-Arsyad.Com could be a recently launched website or has poor quality content, but it has thousands of indexed pages and is on the right track. It doesn’t often happen to have an almost perfect SEO score and a low popularity, so after a thorough analysis we estimated a domain value of 1,389.15$ and we think it may take a while for this website to grow.

hehe..ibu pun x tahu ceman leh depa letak score seo utk blog KMA tu tinggi..

pada yg nak tahu apa kebenda SEO ni..dulu ibu ada share pasal artikel mengenai Mari Mengenal SEO (Search Engine Optimization), kalau rajin korang leh baca n rujuk

UPDATE : baru check td, SEO Score dah turun sket jd 75% 🙁 hehe

ps : skang ni mood rajin update blog…huhu..so bila nak study? ok..rest jab..mood raya plak..hehe

 



Jom Kongsi!

Related Posts:

111 Dibaca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge


2 Comments

  1. Terbakor

    walaupun saya ada tau sedikit pasal SEO. tapi saya tak pernah cek SEO berapa haha. SEO post pun hentam ikut sedap menulis haha.. tapi byk share dari facebook pun penting gak dalam SEO tu