Saman Trafik Oh Saman Trafik!!!!!!!


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera


korang dah check saman? ha..kalau belum..cepat2 la check..takut tetiba nak renew roadtax x boleh sbb keta blacklist coz x bayar saman trafik..

yg mana selalu drive keta laju tuh..ingat2 la…speed trap dimana2..

haha..ingatan diatas adalah untuk diri sendiri jugak…waaaa..ibu serik…sgt2 serik…x mau dah bawak laju…korang tgk resit bayaran saman kat bawah ni…


agak2 korang baper saman yg ibu dpt? teka..teka?
.
.
.
.
.

RM3,000.00 with 11 summons okay!!!

padan muka ibu kan..RM3,000 tu kalau ikutkan mcm2 leh buat..wat bayar downpayment keta baru pun dpt kan….haru..haru…tul la..



Jom Kongsi!

Related Posts:

141 Dibaca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge


10 Comments

  1. mamashasha

    ainey, ko byr 3k KE? mak ai…byknye…aku semlam check jugak…ada 2 tahun 2008 satu, 2005 satu! pelik aku sebelum ni aku and laki aku dh check online, sms hatta dgn polis sekali confirm takde saman sekali semlm aku check ada la pulak….ntahla mcmana tu? masa nk jual kete wira tu laki aku dah check sekali lagi tau "tiada saman" rekod bersih! sekali ada la pulak ni.ko rasa aku patut settle ke tak? total 450.