Pengumuman : Address Blog Ditukar!!


:: STICKY MODE ::
Assalamualaikum wbt

Diumumkan address blog Keluarga Mifzal Arsyad ditukar kepada

http://keluarga-mifzal-arsyad.com

mohon jasa baik kengkawan blog untuk menukar address blog Keluarga Mifzal Arsyad yang baru di bloglist masing-masing.
kerjasama kengkawan ibu dahului dengan ucapan ribuan terima kasih

ps: sebenarnya..ibu memula cuba2 jer tukar add blog nih..ingatkan buleh tukar balik..huhu..sekalinya x boleh plak..x per la..lg pun ibu suka add blog baru ni….sori ya kengkawan..sbb terpaksa menyusahkan kengkawan kena menukar2 plak..tp kalau x mau tukar x per la..ibu x paksa..huhu..



Jom Kongsi!

Related Posts:

179 Dibaca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge


4 Comments

  1. Ibu Mifzal Arsyad

    mamashasha —> mencabar gak ler..n leceh sbb byk step..pastu byk la gadget yg nak kena di add balik..template kena setup balik..byk la benda yg nak kena add balik…kalau cr yg cam yg aku buat ni plak x serumit tu cr td..sbb aku just tukar add blog..kt publishing setting je..yg kena add balik hanya blog list je la..pastu kena setup balik follower sbb dianya home url dah x sama..tu jer..tp remeh jgk la..pastu nak kena inform kat kwan2 alamt blog br..huhu..mmg leceh..aku rs..baik x yah tukar blog bed..leceh n rumit..huhu

  2. Ibu Mifzal Arsyad

    mamashasha —> hehe..tq.. yang aku buat ni..aku just tukar add blog jer..kalau ko nak buat blog baru nak absorb entry dr blog lama..aku rs ko leh import blog..tp sebelum tu ko kena export blog dulu..means download dulu file xml dr blog lama pastu br upload ke blog baru..semua tu kt page setting blog..tp gadget n template mmg akan hilang la..ko kena setup balik la semuanya..