PC Oh PC!!!


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Last PC ni rosak bulan lepas..tp ibu biarkan je sbb dh malas nak hantar repair..last repaired hari tu depa ckp x rosak pun..suh cuci sket sbb berhabuk..tu yg x leh buka.. 🙂 so ibu ingat masalah yg sama..nak cr timing dulu nak cuci2 tu.. :p

So smlm tiba2 dtg angin rajin nak godek2 PC tu..mana tau leh ON pas ni..after godek n cuci2 segala mak nenek habuk tu..PC ibu berjaya di ON kan dgn jayanya..kemain gembira ibu..siap post status kat FB n Twitter lg..ihik :p

Dah leh ON tu, so x bertangguh ibu terus online dr PC..dlm sejam cam tu online n siap donload nota UUM lg..tetiba masa nak tgk gambar2 baju baby kat Facebook terus HANG!! :'(

Mencik betul ibu bila dtg situasi tu..tp sbb lum panic..ibu tutup n ON kan balik..berjaya ON kan tp still HANG bila guna…pastu ibu pun try memandai lg..bukak balik CPU n sentuh apa yg patut kendian try ON balik…hah!! Ambik kau..tangan MAGIC..terus x leh BOOT..aduyai!!

Try dua tiga kali still x leh BOOT, ibu pun dh fed up..buang masa je duk ngadap PC ni..baling dalam laut kan!! Marah nih!! Huhu.. >:O

Gambar : NONE – mencik nak tayang PC tuh!! Nak tgk? Google dlm blog ni ya..entry2 lama..huhu

Posted with WordPress for BlackBerry Torch.



Jom Kongsi!

Related Posts:

137 Dibaca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge