Pagi @ Taska Permata Negara


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

minggu terakhir bulan Julai 2011, baru ibu perasan yg ibu masih belum melengkapkan sekurang2nya 4 jam aktiviti bersama anak2 di taska Mifzal Arsyad..agak bizi jugak kebelakangan ni..sigh…

so pagi td..ibu amik kesempatan sekejap utk luangkan masa bersama2 dgn Mifzal Arsyad dan kengkawannya..dapat la spend 2 jam join aktiviti permata..

seronok melayan anak2 ni…jab nak bygkan kalau lah anak2 ibu seramai ini..heheh..loteh den…

1. Nature Walk  – kali ini cikgu2 membawa anak2 berjalan beramai di luar bangunan taska…untuk melihat persekitaran yg hijau..semua kanak2 diarahkan memegang tali supaya masing2 dpt berjalan bersama2..kira jd senang nak handle la..n anak2 pun sgt behave n dgr cakap cikgu2 mereka..ibu pun seronok melayan anak2 ni semua..siap ada dua org lg kawan Mifzal Arsyad nak jalan berpegangan tangan nga ibu.. 😀

pagi di taska permata

2. Menari & Menyanyi – lagu Negaraku, 1Malaysia, lagu kanak2 yg menghiburkan..anak2 pun happy je.. 😀

aktiviti taska permata

ps : gambar ni gmbar hari yg berlainan…utk aktiviti no 2 pg td..ibu x sempat nak capture gambar sbb ibu pun ikut menari bersama anak2..seronok..hehe

 



Jom Kongsi!

Related Posts:

385 Dibaca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge