Buffered Earning Nuffnang Yang Ke 34 @ 2010


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera


patut la tapak tangan kanan ni asyik duk gatal je…upernya nak dapat Buffered Earning lg…hehe..rezeki tuh kan..

kali ni dapt BE dari DiGi

DiGi Minus LR

menjadikan total BE yang tengah running skang adalah 7..n keseluruhannya BE = 34 ketul dah

:: klik utk lebih besar ::

ps : alhamdulillah..alhamdulillah..



Ibu Rindu..!!

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera


hmmm..abah berkursus selama 3 hari bermula hari ni….itu yg kurang ada mood tuh nak update blog…

huhu…poyo la ibu ni..bukan lama pun x jumpa abah…hari jumaat ni jumpa la…tp ya la..biasalah..mana ada isteri yg tegar berjauhan dgn suaminya lama2 kan..sehari pun rs setahun….hehe…

bukan apa..sbnrnya ibu rasa ralat..sbb selalunya ibu yg berkursus n tinggalkan terpaksa ya.. abah nga mifzal…tp kali ni giliran ibu nga mifzal plak kena tinggal sekejap…ibu rs sunyi x dak abah..selalukan..sekejap2..merengek..nga abah nak itu la nak ini la..ok…ibu sgt manja dgn abah..ya la nga sapa lg kan kalau bukan suami sendiri tempat bermanja kan..kan..kan..

ibu sgt serik tau…setahun selepas kawen terpaksa berjauhan dgn abah…sebab kekangan kerja…setahun ibu merayu untuk tukar tempat bertugas..tp x dpt..after 3 kali rayuan n lepas lahirkan mifzal baru la ada rezeki dapat duduk bersama..,,masa berjauhan tu rasa seksa sgt dengan ibu pregnant kan mifzal..dgn alahan yg teruk n selalu admit ward..ibu terpaksa harungi seorang diri..jauh dari suami dan keluarga….ibu sgt2 x dpt lupakan saat2 itu….sgt2 serik…

sbb tu bila abah x de di sisi ibu…ibu rasa..sunyi..kosong je..mujur mifzal ada jd peneman ibu..teringat plak kenangan masa mengandung dulu..huhu..

oo..cepatla masa berlalu….weh…3 hari je weh..bukannya 3 tahun..gedik la ibu ni…hahahah

:: gambar ketika di Gunung Lang, Ipoh ::

Dah Petang..

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera
hmm tgk jam dah 4.33 ptg..baru sedar lgsg x sempat nak update apa2 hari ni kat blog..so gagahkan jugak cari idea utk update…
apa yg ibu buat ari ni sampai x de buat 1 entry pun?
pagi..ibu kena attend meeting lg…sampai tgh hari…
tengahari plak..ke daerah Teluk Intan…ada jamuan persaraan staff
ptg…balik semula ke pejabat…duk mengadap keje sket n then bukak blog..tp x tau nak update apa…ada je benda ibu nak citer..tp mood lum dtg…
nnt la..tgk2 malam ni..kot ada mood..
ok..tu je…hehe..