Nak Update!!


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Masuk hari ni..dah 2 hari ibu bercuti..EL..bukan sbb sakit ke apa..tp sbb nak siapkan assignment ibu yg nak kena hantar minggu ni..6 assignment semuanya daripada 10..4 assignment sblm ni dh hantar bulan lepas..letih nak menyiapkan assignment di kala idea tgh x ada ni..

Skang masih berbaki 4 assignment yg masih blm siap..2 dah siap n dah diprint serta dibinding..2 masih dlm proses..dan 2 lg mmg blm disentuh lg..sempat ke nak siapkan..hope sempatlah..Di kala ini..mmg mood study dah berapa nak ada..tp kena paksakan diri gak..

Setelah hampir 4 bulan kembali bergelar student..dah 2 org kawan ibu mengambil keputusan untuk menanguhkan pengajian dan berhenti..seorang tu x pe lah sbb tangguh kerana kesihatan..tp yang seorang lg mmg agak terkilan..ingat sama2 dpt berjuang hingga mengenggam segulung ijazah..tp skang kawan ibu dah amik keputusan utk berhenti..tuntutan keje katanya..sebagai kawan mmg ibu rasa sedih..tp siapalah ibu utk memaksa..sedang ibu pun masih terumbang ambing dengan semngat belajar yg kejap ada kejap hilang..namun bg ibu yg punya pengalaman belajar lalu yg kelam..ibu berharap yg ibu sentiasa bersemangat utk meneruskan pembelajaran ibu ni..ibu x mau pisang berbuah 2 kali..oh! Sgt serik..ibu rs sgt bertuah kerana ibu dpt peluang kedua dan ibu x boleh sia2 kan peluang ini..

Hope ibu akan terus maju jaya..doakan ya..thanks..

– Ibu Mifzal Arsyad a.k.a Wan Ainey

Posted with WordPress for BlackBerry Torch.



Jom Kongsi!

Related Posts:

198 Dibaca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge