Monthly Bandwith Transfer Blog Ini Sudah Merah


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

huhu..baru tergerak hati tadi nak tgk cpanel blog KMA ni..selalu mmg x kisah sgt..kali ni bila bukak..terkejut ibu sbb tetiba ada warna merah @ warning di dashboard cpanel tuh..uhuk..rupernya monthly bandwith dah nak capai limit la…alamak..mmg tinggal nyawa2 ikan je bandwith ni..if dah exceed, mmg blog ni x akan dapat diaccess sehingga hujung bulan sbb counternya akan direset semula pada awal bulan..huhu..

cemana..cemana ni..dah mostly 97% dah digunakan dah la bandwith ciput je..dlm 30GB je…ala masa beli dulu x tersangka plak trafik blog ni makin naik..bulan ni je agak nampak peningkatannya..huhu..sblm ni mmg x de..huhu

so ibu td, hantar la email ke AnjungHostingCafe utk mintak help cemana nak extend limit bandwith ni..n cepat je staff Anjung HostingCafe ni balas by call.. so disyorkan utk upgrade package la…tp memandangkan ni pun dah nak akhir bulan..ibu nak tgk dulu cemana..

in case kalu blog ni x dapat di access dlm 2-3 hari ni..sahlah limit bandwith ya..so kenalah korek tabung utk upgrade pakej sbb ibu mengharapkan makin banyak trafik di masa2 akan datang..huhu

ps : x pe..berkorban demi blog..

Update : ibu dah upgrade pakej dah..hihi



Jom Kongsi!

Related Posts:

46 Dibaca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge