Mifzal @ Ipoh Parade


hari ahad ibu n keluarga meronda ipoh…kami ke ipoh parade..asalnya abah ada kelas OUM kat IPIP…so kami pun bertolak la awal…kul 7.00 pg dah gerak..sampai R&R Tapah Utara..kami benti sarapan..sekali abah dapat mesej dr kawan dia..ckp kelas ari ahad x der..untuk sem ni dah abih (hmm..cemana la abah leh x tau..sure sbb x buka OUM online tu)..oleh kerana kami dah dalam perjalanan..kami decide gak la utk gi ipoh bawak mifzal jalan2..lama dah x bawak mifzal jalan2 kat ipoh nih..
kami terjah Ipoh Parade..pagi dah sampai..haha..pakson pun belum bukak lg..kena tunggu dulu dlm keta..kami ke situ pun ada tujuan gak..nak beli baju raya mifzal..n pas tu nak tgk wayang sekali..lama gak tunggu GCS tu bukak..haha..antara yg terawal beli tiket…kami tgk citer harry potter n teh half prince blood..pada ibu..citer tu ok…tp abah ckp citer tu x best sbb dia byk kali tido masa tgk citer tu..mifzal pun tido gak..masa dlm panggung tuh..ibu je yg enjoy tgk..uhuk…

ok la..layan gambar pula..ketika menunggu pakson ipoh parade di buka..mcm2 gaya mifzal..






ini plak..gmbr yg di amik masa kat tesco ipoh..singgah sana jab sblm balik sungkai..


ni lak..video telatah mifzal yg sempat dirakam..



Jom Kongsi!

Related Posts:

  • No Related Posts
202 Dibaca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge


10 Comments

  1. Ibu Mifzal Arsyad

    to jue : org laki ni jue..bukannya alert sgt…nak kena bini nya jgk tlg tgk2 kan…hehe

    to alyyani : hehe..alya asal perak kan..kat ner?

    to kasih : ekekek..nak ngorat anak..sama jantina lak..terngoratla mamanya..ihikk..

    to nur : maceh auntie nur..

    to teha : akan bkn org perak tp duduk je kat perak..hehe..akak tu 1st time pi ipoh parade..teha sure tu tmpt dating tu..hehe

    to as : apa lg..usaha la tambah anak lg as..

    to bed : mana x ceria..lama x bwk mifzal pi jenjalan..ihik..

    to reena : comel eh..kelvin pun apa kurangny..comel gak..

    to elly : ha ah..badan n pipi maintain..ramai org ingat umur 2 thn lbh..hehe

  2. mummy teha

    kak aineyyyy!!
    org perak ye!!
    rindunye teha kt epoh paradee tu…alahaii bestnye…tingat kt food court dia ade nasi dgg merah!!!
    cedappp!!!heheheh!!
    comeynye mifzal!!
    tembam!!!ahhaha!!

  3. Jue a.k.a Ibu Iman Zafran

    erm.. sama la ngn asben jueee.. xtgk pun OUM online.. bila tanya kelas bile.. asyik jawab xtau jer.. hehehe.. last minute baru gelabah nak pie kelass.. hehe