Mifzal Arsyad & Pertandingan Mewarna Kanak-Kanak


(Mifzal Arsyad & Pertandingan Mewarna Kanak-Kanak)

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Al-kisah minggu lepas, 30hb Disember 2014, Ibu dan Mifzal Arsyad ke Pasar Tani Behrang Stesen. Ibu mendapat jemputan untuk menjadi juri pertandingan mewarna kanak-kanak sempena program sambutan tahun baru 2015 di pasar tani tersebut. Ibu bawa bersama Mifzal Arsyad kerana kebetulan Abah Mifzal ada meeting di sekolah. Teruja Mifzal bila diberitahu ada pertandingan mewarna. Dia pun nak masuk juga. Alahai, boleh ke anak juri pun nak join juga ni?

mifzal arsyad & pertandingan mewarna

Pertandingan tersebut disertai oleh 16 orang kanak-kanak sahaja. Target 30 orang tapi tak tercapai. Alang-alang tak cukup penyertaan, penganjur suruh je Mifzal Arsyad sertai sekali pertandingan tersebut.

mifzal arsyad & pertandingan mewarna 1

Hehe..untuk tidak bias, ibu tak boleh la pilih anak ibu pula jadi pemenangnya..kiki….ala, masuk pun just untuk suka-suka ja kan..tak dapat hadiah pertandingan..dapat hadiah yang ibu bagi pun jadi lah kan..



Jom Kongsi!

Related Posts:

  • No Related Posts
581 Dibaca

Leave a Reply to ikhwan Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge


11 Comments

  1. Izz

    Hi, I came across your blog and enjoyed reading your interesting entries on amazing stories and personal insights! I find it really great that you are sharing your experiences with your readers.

    Zalora is looking to work with talented bloggers, and I was wondering if you would be keen on a one-time blog collaboration with us. Do let me know if you are interested by emailing me at izz.latif@zalora.com.my so that I can fill you in with the details. Hope to hear from you soon!