Makin Lama Makin Suram!!


Assalamualaikum wbt

hai..kengkawan..huhu..mcm tajuk untuk entry ibu kali ni..ibu rskan..blog ibu ni makin lama makin suram..makin x terupdate..

mungkin banyak gak halangan bg ibu nak update blog ni selalu..kalau kengkawan lain..sekurang2 sehari mesti ada entry kan..cam ibu lak..kebelakangan ni…seminggu sekali br berkesempatan nak publish entry baru..

dari bulan 11/09, ibu sgt buzy nga keje pejabat2..masuk thn baru pun masih x abih2 lg kebiziannya..boring gak kenkadang..asyik bizi je..n ibu belum berkesempatan lg untuk amik cuti utk bawa mifzal pi klinik..check up bulanan…patut awal bulan 1 ari tuh..nak cuti asyik ada je keje yg mendatang..tp apa2 pun..ibu rs bersyukur gak..sbb hasil penat lelah kami sepejabat berkeje n melaksanakan program / aktiviti yg telah dirancangkan sepanjang thn 2009 telah pun berjaya..opis ibu top ranking dr segi SKT..pencapaian program/ aktiviti yg dilaksanakan melebihi 165%..kami sgt2 berbangga sbb opis n staff kami menjadi contoh untuk daerah2 lain..hehe..kembang hidung ibu n staff lain..n..kami juga dimaklumkan oleh bos ..kemungkinan anugerah khidmat cemerlang thn 2009 akan diberikan kepada salah2 seorang dr kami yg telah melaksanakn keje2 yg ditugaskan dgn cemerlang..hehe..seronok gak ya..walaupun bizi..bila penat2 lelah kita tu berbalas..insya Allah..

ok..lah..berbalik pd blog ibu yg makin suram ni..ibu kdg2 terpikir gak nak buat auto publish entry..tp kdg2 x dak masa gak nak mengadap pc bila balik keje..skang lg la..streamyx n line tepon kat umah ibu problem..dari bulan 12/09 lg..x settle..mcm alasan bila tepon telekom..cable kena curi la..cable dah lama la..yg paling ibu geram..bila report yg kami buat pd bulan 12 dulu..ditutup tanpa sebarang tindakan..bila tepon lg..derang suh bukak report baru..bengang je..kalau kami x tepon lg tuh..jawabnya..sampai sudah la x selesai masalah ni..bila technician dtg baiki..check 2-3 minit..kendian balik..x tau la apa yg derang baiki..dah la dtg kul 7.00 mlm..mana dan nak check2 apa..pas tu ckp nak dtg esok..sampai ke sudah x dtg2…huhu..mmg x puas hati nga servis yg derang bagi..

huhu..tu la antara penyebabnya kena blog ibu ni makin suram..tp insya Allah..jika ibu ada masa..ibu akan tetap mengupdate blog ni..walaupun seminggu sekali br publish entry baru ya..n buat kengkawan2..jgn la korang boring lak ya utk menjengah blog ibu ni..ya la..asyik entry lama jer..lelama korang boring gak kan..uhuk..bila la boleh jd bogger tegar nih..ihik..

ok la..setakat tuh dulu.. ya..bye..



Jom Kongsi!

Related Posts:

215 Dibaca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge


4 Comments

  1. Ibu Mifzal Arsyad

    fazilzura –> huhu..mmg bizi zura..jenuh dah aku nga keje2 yg x penah abih ni..

    tu la..aku ingat nak cuti la isnin depan ni..nak bwk mifzal check up kt klinik..kalau x x dpt la..sbb bulan 2 pun bizi gak..huhu

  2. Ibu Mifzal Arsyad

    mamashasha –> hehe..tu la..jadual bulan 2 ni tiap2 minggu ada program..huhu..penat..tp kdg2 berbaloi la bila ketua jabatab puas hati kan nga keje kitaorg..

    gmbr mifzal ada..nnt ada ms aku tempek..

  3. mamashasha

    hoho…padat nye schedule ko…padanla nk cuti pun susah well sumer tu berbaloi kan….jabatan/bahagian ko adalah yg terbaik dr yg lain…..bagus tu….takpe w/pun ko update sekali sekala aku pasti dtg…..tepek gambo mifzal terbaru satu…..lama tak nampak….dah pandai apa skrg?