Live Streaming Belanjawan 2013


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Belanjawan atau Bajet 2013 akan dibentangkan oleh YAB Perdana Menteri Malaysia, Dato’ Seri Mohd Najib Bin Tun Abdul Razak pada 28 September 2012 jam 3.00 petang.

Apa yang diharapkan oleh kita sebagai rakyat Malaysia di dalam belanjawan ini? Apa jua intipati belanjawan 2012, ibu mengharapkan ia lebih mesra rakyat.

Kepada yang tidak dapat menonton secara langsung di kaca tv, boleh la menonton di sini pada waktu tersebut.

ps : rasanya tiada bonus lagi bagi staff gomen, sbb dah dapat masa raya hari tu kan.. 🙂



Jom Kongsi!

Related Posts:

220 Dibaca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge


8 Comments

    1. hehe..itu lah..tp letih gak nak cari duit byr dlam ms setahun tu semua baki..puluh2 ribu tuh..huhu

      server yang kena hack..blog ok..so semua blog/website yg ada dlm server tu..semua di redirect ke page hacker.

      kalau server kena hack, kita pun x leh wat apa..hanya penyedia hosting je yg boleh selesaikan. cuma persediaan utk kita, selalu lah buat backup, kalau boleh seminggu sekali sekurangnya dan selalu juga tukar password blog n cpanel n database..