Lebih Mudah Untuk Semak Akaun Google Adsense


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Ibu baru je install aplikasi Adsense Dashboard di Cik Note. Aplikasi ini berguna untuk pengguna Google Adsense menyemak akaun mereka tanpa perlu menggunakan browser…sangat mudah kan..hanya satu jari klik..aplikasi ini terus menyambungkan pengguna ke akaun mereka. Tak perlu nak log in banyak-banyak kali..tau lah password akaun google ni panjang..letih menaipnya..hehe..

adsense

Sebelum ini..ibu ada cari jgk aplikasi spt ini ketika menggunakan Blackberry..tapi x jumpa atau mungkin mmg tiada aplikasi sebegini dibangunkan untuk pengguna BlackBerry OS. Kalau Androrid OS, macam-macan ada..hehe..

adsense

Okay…malu nak tayang earning adsense yang seciput tu..setakat ni baru 2 kalu je cash out…hehe jadi lah kan..

Ps : jom cepat2 install..hehe

Posted With WordPress For Android



Jom Kongsi!

Related Posts:

402 Dibaca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge


12 Comments

    1. Zie guna blog bahasa melayu ke blog bahasa english utk apply? Kalu guna blog bm mmg x lepas..kena guna blog bi…pastu br guna code tu di blog bm..sy dulu mudah je lulus…2-3 hari apply dh dpt approval…just buat blog bi semata2 nak apply adsense je..syarat google x ketat cuma nak blog bi je rasanya..