Kuciwa!!!


huhu..br je kontraktor telekom tepon td…dia ckp cable tepon yang kena curi tu panjang n amik masa nak ganti balik..kena korek tanah bagai..uhuk…bila tanya bila buleh siap?..org tu x leh jawab..sbb dia ckp bukan bidang dia..dia cuma kontraktor yg pasang je..uhuk..

aduhai..lambat la leh tenet kat umah..lagi satu..kalau amik masa berbulan2..cemana nga bil..sure kena bayar gak kan..kira cam bayar buta cam tu la kan…x guna tp kena bayar gak..uhuk..

aduss..frust betul la..



Jom Kongsi!

Related Posts:

  • No Related Posts
139 Dibaca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge


7 Comments

  1. KiRaNa @ uMMiKMaL&iRFaN

    ainey…mcm ni..dulu masa aku pindah kan..mase transfer kan talian tepon ngan tenet ni..sebulan lebih baru ade connection…pastu bil tetap sampai mcm biase…charge tuk talian tepon ngan streamyx…
    tapi ko jgn bayo…lps dah pasang nanti..baru wat report tuk debitkan balik account ko tuh…sbb ni org TM la yg suh..jadi dorang kan debitkan sccount kotuh untuk bape bulan yg xde connection tuh…
    kira x kena bayar la nanti even bil sampai…hurm..paham x?
    hahaha…aku baca balik pun mcm aku yg x paham…
    tapi lebih kurang mcm tu lah
    pendek kata…bil sampai..xde connection lebih dr sebulan..leh debitkan acc…