Komen SPAM?


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

seblm ni semasa ibu menggunakan blogger as platform utk ibu berblog..ibu x pernah dpt komen SPAM..mungkin sbb blogger secure sket kot..yg buat spam komen ni x leh acessย  kot..tp sejak ibu tukar kepada wordpress ni..byk la spam komen yg blog ni dapat..hehe x de la banyak mana pun..baru 3 komen..

cemana nak sekat depa ni dr buat spam komen ni? ada sesapa leh ajar? x suka la ada spam komen cam ni..kalau nak komen..biar la komen betul2 kan..

:: komen spam : ntah apa ntah yg ditulis..

hope pass ni ada la sudi komen betul kt blog ni….ms guna blogger dulu ramai je kengkawan yg sudi komen..hehe..tp ya la..blog ni pun semakin hari semakin sunyi nga visitor..ibu pun br ada semangat balik nak update blog..sblm ni..weng2! jgk moodnya..

ps : abah ada kelas hari ni..tu yg ibu pulun update blog tuh…hr ni leh conquer laptop..heheh..

– Ibu Mifzal Arsyad –



Jom Kongsi!

Related Posts:

219 Dibaca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge


2 Comments