Koleksi Ubat Ibu & Anak


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Ibu baru balik dr klinik…Mifzal Arsyad semalam..x lena tido sbb demam, batuk, selesema n semput..ibu pun sama la x dpt tido semlm..kesihatan ibu pun agak x baik..selesema dan batuk..

So pg td decide nk g klinik kesihatan kerajaan je sbb sblm ni asyik duk ulang klinik swasta x okay jugak..huhu..

Awal lg ibu pergi td..blm kul 8.30 pg lg..bila sampai..mak aih terkejut…ramai tul org..ibu mmg jrg pergi klinik kerajaan ni..ingat g awal leh giliran awal..rupanya dah ramai yg menanti….huhu..last2 kul 11.30 pg br sampai giliran ibu…tunggu punya lama..tp check sekejap je..

Ibu ckp kt MA tu Mifzal semput tp MA tu ckp paru2 mifzal ok..walhal dia blm check..mcm mana tau? Pakai magic ke? Masa check ibu pun sama..dia kata suhu ibu x tinggi..tp x de lak dia check suhu ibu..hmmm..nak cepat punya pasal kot sbb berpuluh2 lg menunggu giliran..

Rsnya kali ni je kot g klinik kerajaan..pas ni stick to klinik panel la..sbb service kurg memuaskn..klinik panel free je..if teruk terus g hospital je la…tp harap2 ok pas ni..kesian tgk Mifzal mengah…

Gambar : koleksi ubat ibu dan nak..

Ps : doakn kami cepat sembuh..

koleksi ubat anak demam batuk selesema

Posted from WordPress for Android



Jom Kongsi!

Related Posts:

440 Dibaca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge


One Comment