KMA @ Alexa Ranking

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

rasa mcm dah lama x update pasal Alexa Rank…huhu..memang rank jatuh menjunam pun…skang rank blog KMA di tangga 712,808.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

kalau dulu pernah mencecah 400,000 plus (KLIK SINI)..huhu…pas tu disebabkan tuan empunya blog ni sangat malas nak update..so alexa rank jadi makin membesar…ke 800,000 plus but disebabkan 2-3 menjak ni start rajin update balik..sekejapan je rank telah mengecil sedikit..kan best kalau size badan pun turut mengecil…huhu

rank kat Malaysia pun masih besar lg..tp no wonder la..blog ni blog x glemer..mmg la ranknya besar..huhu..tp x kisah la kan..berdikit2 dahulu..ihik..

ps : mahu jadikan ia sebagai inspirasi berblog buleh? buleh la…buleh… :-p

Jom Kongsi!

About Ibu Mifzal 1569 Articles
Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.

Related Posts :



Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


CommentLuv badge