Keputusan Pertukaran Guru (e-GTukar) Sesi Januari 2012 Pada 10 November 2011


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Entry ini telah diEDIT & DIUPDATE

Berblogwalking ke blog Cikgu Dahlia, baru ibu perasan yg tarikh keputusan permohonan pertukaran guru @ e-GTukar adalah pada 10 November 2011 (Khamis) iaitu hari ini.

Abah Mifzal Arsyad turut memohon untuk pertukaran sesi ini.. nak pindah sekolah yg dekat sedikit dengan rumah.. pertukaran sekolah dalam daerah je… luar daerah atau negeri, mungkin x buat masa sekarang ni..di masa hadapan x tahu la lg..

harapan ibu agar permohonan kali ini berjaya, sudah masuk kali ke-3 memohon rasanya tp rezeki belum datang… yang sesi lepas mmg buat ibu bengang sbb PPD tak proses..semua permohonan dr daerah ini x diprosesnya.. mujurlah pegawai terbabit dengarnya dah ditukarkan atas sebab prestasi kerja yg teruk. ibu mmg sgt2 berharap Abah Mifzal dapat tukar sekolah..bukan apa..kalau boleh nak sekolah yg dekat nga tempat keje ibu… jenuh tau berulang tiap2 hari ni..letih..duit minyak Β kuar mcm air..

nanti boleh la semak keputusan egtukar tu kat LINK ni

ps : ibu turut doakan permohonan kengkawan berjaya jugak..aamin

UPDATE :

ibu dah check kan status permohonan abah, tak ade rezeki lagi kali ni..permohonan x diluluskan πŸ™Β 

hari ni dah 2 application x diluluskan..apakah application ketiga dan keempat juga x diluluskan? masih menanti dalam debaran..huhu



Jom Kongsi!

Related Posts:

154 Dibaca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge