Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Keluarga Mifzal Arsyad Giveaway


:: STICKY MODE :: Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Oleh kerana ibu rasa sangat hepi skang….ibu ingin memberi hadiah kat kawan2 blog ibu yang bertuah.
ia adalah bersempena blog Keluarga Mifzal Arsyad yang telah mempunyai domain baru dan juga untuk menghargai kengkawan blog ibu yang selama ini tak pernah jemu untuk singgah ke blog ini..sama ada active reader mahupun sebagai silent reader jer…kawan-2 lama mahupun kawan-2 yang baru..
syarat-syarat penyertaan :
1). Terbuka kepada kawan-kawan blogger sahaja
2). Wajib menjadi follower & senaraikan blog Keluarga Mifzal Arsyad di dalam bloglist memasing
3). Buat satu entry di blog memasing mengenai giveaway ini.
4). Pamerkan banner Blog Keluarga Mifzal Arsyad di dalam entri tersebut.
5). link back Blog Keluarga Mifzal ArsyadΒ 
6). Tinggalkan link penyertaan kawan2 di entri ini..link yang ditinggalkan di entri lain tidak diambil kira.
7). Hadiah ditentukan berdasarkan kepada cabutan bertuah yang akan dilakukan oleh Mifzal Arsyad & Abah Mifzal
Hadiah-hadiahnya ialah :

Hadiah Cabutan Bertuah Pertama – 1 set Cadar Fantasy Saiz Queen
Hadiah Cabutan Bertuah Kedua – 1 set Cadar Fantasy Saiz Single

ps : Jika penyertaan menggalakkan..hadiah-2 mungkin akan ditambah..Insya Allah

Tempoh Giveaway ini adalah :
15 – 28 Februari 2010
Β  Β 
nota :-
– mungkin sesetengah blogger mengalami masalah untuk meng ‘copy’ entri giveaway ini..ini adalah kerana right click function telah di disablekan..so untuk memudahkan blogger mencopy-paste entri ini utk penyertaan, sila highligt text entry ini terlebih dahulu dan tekan button ctrl + c di keyboard memasing ya..kemudian paste di dalam entry anda.. kesulitan amat dikesali –

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


65 Responses

  1. Dayah berkata:

    Ainey
    dayah hampir terlupe psl giveaway ni..28 kan deadline dia..dah siap.. sila tengok link kat bwh ni..
    http://imtiyazs.blogspot.com/2010/02/keluarga-mifzal-arsyad-giveaway.html

  2. MiDiAiDa berkata:

    salam perkenalan..
    aida da join yee..
    jemput laa singgah..
    http://didot81.blogspot.com/2010/02/keluarga-mifzal-arsyad-giveaway.html..
    tq ;D..

  3. ::m!SS edURA hanUM:: berkata:

    salam..

    sy nak join dis contest.nie link sy

    http://missteletybes.blogspot.com/2010/02/keluargamifzalarsyadgiveaway.html

  4. eiysya zasya's berkata:

    joined~!!

    ada kat bloglist 'they're lurvely~'..
    =)

  5. AYU IDRIS berkata:

    Salam Ibu Mifzal!
    Akak guna nama ayuidris kat dlm follower tu….

  6. Ibu Ayra berkata:

    salam kenal…

    ros dah join… count me in ya…
    http://rosrusli.blogspot.com/2010/02/keluarga-mifzal-arsyad-giveaway.html

    bloglist ros di blog lain:
    http://yangakusukabaca.blogspot.com/

  7. Asya berkata:

    SALAM PKENALAN.. DH JOIN GIVEAWAY NI.. PLZ.. TERJAH2 LA N3 SY YER..:-

    http://fasyafrina.blogspot.com/2010/02/keluarga-mifzal-arsyad-giveaway.html

    **IF X CKP SYARAT.. INFORM YER..
    TQ

  8. aZuRa AhMaD berkata:

    askum..

    hai tahniah ada domain blog baru…
    zura dah ikut syaratnya….dan follow skali
    join giveaway sekali…

    http://zamzura1405.blogspot.com/2010/02/keluarga-mifzal-arsyad-giveaway.html

  9. awjan berkata:

    salam…sori tersilap send link..

    ni cikwa dah resend semula..
    http://awjan84.blogspot.com/2010/02/keluarga-mifzal-arsyad-giveaway.html

    tq!

  10. ?sofiYy khanYm z.khan? berkata:

    Salam kak saye nak join ye..

    ini linknye..

    tq~ salam..

  11. Umi NoR berkata:

    salam ibu mifzal…sy nk join gak…hehe
    ni link sy:

    thanks =)

  12. Ryn berkata:

    Entry daku sempena giveaway kamoo ituw…

    http://yusrynadam.blogspot.com/2010/02/keluarga-mifzal-arsyad-giveaway.html

    sila jengah…hehehehe..

  13. HanaGracabelle berkata:

    hi ibu, saya pun nak join jugak…
    ni link nya ya:

  14. Mrs.Chomot berkata:

    Salam….saya pun nak cuba….tq…

  15. @e_da berkata:

    Salam ibu mifzal.. sy pun nak join giveaway ni.. jengukla ke blog sy yer.. tq

    http://lakaranhatii.blogspot.com/2010/02/keluarga-mifzal-arsyad-giveaway.html

  16. MAS berkata:

    http://masrfie.blogspot.com/2010/02/keluarga-mifzal-arsyad-giveaway.html

    salam ainey..ni penyertaan dari mas..kalau ade yg x complete..inform k..jgn lupa terjah..

  17. Delimasari berkata:

    betulkan kesilapan
    saya udah masukan dlm blog list

    jengukle semula

    tq ====

  18. inasepi berkata:

    salam kenal

    Ina join ok..

    http://inasepi.blogspot.com/2010/02/keluarga-mifzal-arsyadis-giveaway.html

    sedap2 ler nama anak akak….

    tq

  19. || NaFiRaa || berkata:

    salam kenal…

    nak joint jugak!!!

    http://goodlucknafira.blogspot.com/2010/02/keluarga-mifzal-arsyad-giveaway.html

    jemput terjah ye puan penganjur..:)

  20. QaSeH KiTa berkata:

    salam,
    nak join jugak boleh mana tahu murah rezeki saya
    ni link saya
    http://qasehhanizd.blogspot.com/2010/02/keluarga-mifzal-arsyad-giveaway.html

  21. zaidah berkata:

    Assalamualaikum sayapun dah join…harap2 menang…hehehe
    http://spiderlily-zaidah.blogspot.com/2010/02/keluarga-mifzal-arsyad-giveaway.html

  22. Wansteddy Tales berkata:

    dah join diz giveaway. jemput2 singgah yep:

    http://wansteddy.blogspot.com/2010/02/keluarga-mifzal-arsyad-giveaway.html

  23. Nida berkata:

    Salam ukhuwah dari Nida..

    Nida join ye.. mudah2an ada rezeki..aminn…

    Ini linknya:
    http://along-nidar.blogspot.com/2010/02/keluarga-mifzal-arsyad-giveaway.html

    p/s: Nida dah follow n add blog ini dalam blog list πŸ™‚

  24. saveme_zero berkata:

    salam ainey,
    aku pun nak join,mane tau dapat cadar free..lawa pulak tu..hehehe

    http://savemezero.blogspot.com/2010/02/sticky-mode.html

  25. Tinie a.k.a Ibu Fatin berkata:

    dengan bangganya aku sangat berbesar hati untuk menjoinkan diri dalam giveaway ini. sila terjah jer ainey πŸ™‚

    http://alek-tinie-fatin.blogspot.com/2010/02/keluarga-mifzal-arsyad-giveaway.html

  26. Wisdom berkata:

    salam kenal…

    sy nk join giveaway nieh gak. jemputlah jenguk πŸ™‚
    nieh link saya

    http://wisdomkim.blogspot.com/2010/02/keluarga-mifzal-arsyad-giveaway.html

  27. RoSe berkata:

    salam ziarah,

    tgk2 ngah ziarah ada lak giveaway…jadi tergerak nak join..

    ini link blog tuk giveaway tu..thanks a lot..

    http://ghizz05.blogspot.com/2010/02/keluarga-mifzal-arsyad-giveaway-sticky.html

  28. Honey berkata:

    Assalamualaikum …
    Saya dah join …

    Semoga murah rezeki …

  29. oYa berkata:

    SALAM AINEY.. AKU NAK JOIN GAK

    http://oya-contest.blogspot.com/2010/02/keluarga-mifzal-arsyad-giveway.html

    FUHHHHHHHHHHHHHHHHHH MIFZAL KO CABUT YG UNTIE OYA EK HEHEE

  30. @#$% MummyQis %$#@ berkata:

    Salam kenal tuan umah…

    Saya join giveaway ini…

    Silalah terjah yer..

    http://qistinazimmy.blogspot.com/2010/02/keluarga-mifzal-arsyad-giveaway.html

    TQVM…?

  31. NAJIBAH..:^_^:.. berkata:

    salam..

    ebah join πŸ™‚

  32. mamashasha berkata:

    tq ainey…aku nk submit link aku

    http://mamashasha-bed.blogspot.com/2010/02/keluarga-mifzal-arsyad-giveaway.html

    nanti terjah ye…

  33. Dayah berkata:

    oh..harus disertai giveaway ni..nnati dayah buat entri ye,……

  34. HaiDa HiDa berkata:

    salam ziarah..
    terima kasih sbb anjurkan this giveaway.. moga2 dri penganjuran ni, silaturrahim antara blogger2 mnjadi semakin akrab.. :)..

    ini link HaiDa HiDa:
    http://haida-hida.blogspot.com/2010/02/keluarga-mifzal-arsyad-giveaway.html

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge