Juara Komen Bulan Oktober 2012


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Mohon maaf kerana agak lambat ibu updatekan entri Juara Komen bagi bulan Oktober 2012. Agak sibuk kebelakangan ini, Ini pun, mencuri sedikit masa sambil menelaah buku belek-belek saja. Minggu ni minggu peperiksaan akhir semester Julai 2012/2013. Pagi semalam dah start exam. Tinggal lagi 3 papers. Huhu! Tak sabarnya nak habiskan semester ini :D. Eh! Nak cerita pasal juara komen, bercerita pula pasal nak periksa ya. 😀

Okay, untuk juara komen pada bulan Oktober 2012 yang lepas di blog IbuMifzal.Com adalah seperti berikut :-

top komen okt 2012

1. Blog Ajumohit

2. Blog Sara

3. Blog Hafizul

4. Blog Suri

5. Blog Puan Bardboo

Note : Bagi tiga (3) juara komen yang teratas, akan mendapat backlink feed selama sebulan.

Terima kasih diucapkan kepada semua yang sudi meninggalkan komen di setiap entri yang telah di’publish’kan di blog ibu ini. Jasa kengkawan semua sangat-sangat dihargai.

ps : pas bulan 11 ni, ibu lak nak jadi juara komen kat blog kengkawan 🙂



Jom Kongsi!

Related Posts:

356 Dibaca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge


5 Comments