Iphone 6s Plus : Dapat Juga Akhirnya…


(Iphone 6s Plus : Dapat Juga Akhirnya…)

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Senyum sampai ke telinga. Akhirnya dapat juga ibu telefon idaman. ๐Ÿ˜€ Biarlah agak lambat berbanding peminat iPhone 6s Plus yang lain…hehe…iPhone 7 pun dah nak keluar 2-3 bulan lagi kan.

dapat iphone 6s plus

Pilihan hati ibu kali ini adalah Rose Gold. Memang minat pun dengan warna rose gold ni. Dulu masa beli iPhone 5, tak ada pilihan warna sebab masa tu stock hanya ada warna hitam. Merasa lah jua kali ini warna pilihan hati..senyum lagi.ย Seminggu guna…ibu sangat berpuasa hati kerana screennya yang lebih besar berbanding iPhone 5 dulu. Sesuai lah untuk tangan ibu yang gemok ni…hehe.

Pilihan ibu masih brand Apple walaupun harganya kadang-kadang macam tak masuk akal. Tapi bila dah miliki pastu tak berubah hati…hehe

welcome email from apple : iphone 6s plus

ps : Apple – Asus – Samsung – HTC – BlackBerry – Sony – Motorola – Nokia – CSL – Sagem – Sony Ericcson – Alcatel……haha dah macam-macam jenis dah phone ibu guna.. ๐Ÿ˜€



Jom Kongsi!

Related Posts:

759 Dibaca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge