iPhone 5 Bakal Dilancarkan Pada 4 Oktober 2011


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

sekarang ni..org tengah sibuk duk perkatakan tentang iPhone 5.

Apple dah umumkan yg iPhone 5 akan dilancarkan pada 4 Oktober 2011 melalui sidang akhbar yang akan di adakan di Cupertino, Calif. Pada jam 10 a.m waktu tempatan. Dalam sidang akhbar ini akan dijangka dilihatkan model sebenar iphone 5. iPhone 5 diberitakan menggunakanperisian tambahan seperti iOS 5 dan juga iCloud.

ini ke iPhone 5?

sama-sama kita nantikan…peminat-peminat iPhone sure x sabarkan..

ps : iPhone 5 dah nak keluar..iPhone 4 pun x sempat nak pegang lg..hehe…nasib lah ibu bukan peminat iPhone..x de sapa nak bagi free ke? :p



Jom Kongsi!

Related Posts:

114 Dibaca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge