Ibu Kena Maki!!


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera


aduhai…apa la nasib…disebabkan cuba utk memberi pendapat yg pada sy ikhlas dr hati sy..tp saya telah dimaki..

hmm.. tp hal ni x de la serius mana pun…silap ibu join conversation derang…

kisahnya ibu ada join group SIM di yahoo group..bagus groupnya sbb memeber2 banyak yg suka berkongsi pendapat dan ilmu..

so..hari2 ibu akan dpt email dr group ini…ada satu email tuh..meminta pendapat mengenai hal rumahtangga lah…so yg ibu ni pun nak la jgk bgi pendapat tanpa niat menghasut ke apa..tp telah disalah ertikan oleh org lain…bukan yg empunya masalah tuh..

:: klik untuk pembesaran imej ::

salahkah memberi pendapat dikala org meminta pendapat…? bila disalah ertikan org lain la plak.memaki ibu…kenapa ibu guna perkataan “memaki”..kerna dia ckp ibu ‘BENGONG’

dan ini jawapan ibu pd si pengirim email

ps : hmmmm ibu x suka gaduh!!!



Jom Kongsi!

Related Posts:

  • No Related Posts
198 Dibaca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge


3 Comments

  1. Mama Zharfan

    gaya percakapan mcm lelaki si joyah tu
    and nampak sgt dia kurang paham psl poligami..Tuhan benarkan poligami sbb seks semata2 ker..apa daaa..ingat nabi poligami sbb seks ke..tak pyh argue dgn org gitu..buat bazir air liur ajer

  2. Anonymous

    ibu, tnya joyah tu balik..
    dr surah mane kate syurga isteri ditelpak kaki suami??
    bukan kah tu 1 perumpamaan untuk mnunjukkan betapa mulianye suami utk kite hormati ibarat syurga dibawah tapak kaki ibu…
    knfirm joyah tu lelaki..xleh nk kawin lg..bini sekat..hahahah