Hentikan Kezaliman Israel Yahudi


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Ya Allah, pedihnya hati melihat kezalimanan rejim zionis Israel yahudi ke atas rakyat Palestine. Sebak hati ini melihat anak-anak kecil yang tidak berdosa menjadi mangsa kerakusan rejim zionis israel yahudi.

free palestine

Serangan terbaru rejim zionis israel yahudi yang digelar Operasi Pillar of Defence dilancarkan Rabu lalu atas alasan memburu pemimpin sayap bersenjata Hamas, Briged al-Qasam serta lokasi strategik mereka, namun turut mengorbankan 19 penduduk Palestin termasuk enam kanak-kanak. Walau apa jua alasan yang diberikan oleh rejim zionis israel yahudi, ia sememangnya tidak masuk akal dan tidak berperi kemanusiaan.

Ya Allah, Kau hancurkanlah rejim zionis israel yahudi yang Kau murkai itu dari muka bumi-Mu. Kau selamatkan hamba-hamba-Mu yang tidak berdaya ini, Ya Allah.

Apa daya kita untuk menghalang kekejaman rejim zionis israel yahudi ini? Jom kita bantu saudara-saudara se-Islam kita di Palestine dengan memberi sumbangan semampu kita. Jom boikot produk- produk yang syarikat pengeluarnya di israel dan yang menyumbangkan keuntungan mereka bagi membantu rejim zionis israel yahudi melakukan kehancuran di muka bumi Allah ini.

Berikut adalah senarai Syarikat dan produk yang dihasilkan di israel dan yang memberi sumbangan dana kepada rejim zionis israel yahudi.

Senarai Syarikat Yang Menyumbang Dana Kepada israel yahudi

Senarai Syarikat Yang Menyumbang Dana Kepada israel yahudi

Untuk maklumat lanjut boleh KLIK SINI

ps : Jom kita sama-sama boikot, sekurang-kurangnya ia mengurangkan sumbangan dana kepada tentera israel yahudi. Jom Kongsi!

Related Posts:

  • No Related Posts
551 Dibaca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge


7 Comments