Header Baru

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera


Presenting A New Header For KMA’s Blog

:: header baru ::

cantik? hehe..boleh la kan..sendiri buat pakai photoscape..cuma yng watermark bulat nga bunga hijau tu Eybizzonline yang buat..hehe..

ibu sebenarnya sgt la tidak keretip nak buat header ke apa2 design la..tambah2 yg guna software cam photoshop ke atau apa yg lg advanced la..selalunya ibu edit pakai paint je..hehe..sgt2 ketinggalan kan..tp skang dah maju setapak la..dah reti sket2 edit gambar pakai photoscape..org lain dah lama dah advanced..hehe..x per la..slow2 belajar..kang dah pandai nnt..mau mcm2 bentuk header plak keluar..heheh

Jom Kongsi!

About Ibu Mifzal 1569 Articles
Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.

Related Posts :



2 Comments

  1. salam singgah…pandainya wat header baru…aniwei saya pun ngah godek2 nak wat header ni…hehehe..

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


CommentLuv badge