Google Page Rank Baru Naik :D


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Baca di blog HatiPutera mengenai blog beliau yang sudah dapat naik Google Page Rank (PR) 2. Terujanya.

Ibu pun nak check juga walaupun tak menaruh harapan tinggi sebab sepanjang menggunakan domain keluarga-mifzal-arsyad.com dua tahun yang lepas tak pernah naik PR. Bukan setakat tak naik, memang tak ada PR pun. Asyik PR 0 je semedang. Lepas tukar kepada domain IbuMifzal.Com ni 2 bulan lepas pun macam dah jemu nak kisah pada page rank bagai.

google page rank

Tapi mujurlah kemas kini Google Page Rank kali ini, IbuMifzal.Com dapat naik ke PR 1. Jadi lah dari tak ada langsung kan.

Boleh check Google Page Rank blog kengkawan kat SINI

ps : Mesti kengkawan lagi banyak naik PR kan. Tahniah ya. Ibu pun kena usaha lebih lagi ni. Dah habis exam ni boleh la rajin-rajin melawat blog kengkawan nanti 😀



Jom Kongsi!

Related Posts:

345 Dibaca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge


21 Comments

  1. Pingback: 2013 Telah Tiba, 2012 Penuh Kenangan