Google Index Blog Keluarga Mifzal Arsyad© (101,000 Results)


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

pagi td..bila bukak blog KMA ni..ibu agak teruja dengan angka2 yang tercatat di toolbar SeoQuake yg ibu install kat PC ibu..mmg menjadi rutin harian ibu..ibu akan check status terkini google index blog KMA ni kat SeoQuake Toolbar…alhamdulillah..indexnya semakin hari semakin meningkat..bermula dari 4 angka pd 2-3 bulan lepas tp skang dah jadi 6 angka..

terkini Google Index blog KMA ialah 101,000 results….ibu pun x berapa sure pasal indexing ni..tp yg ibu paham..ia adalah berapa banyak result atau hasil carian yg tersenarai di google..

cara nak check index blog di google

taip site:nama blog @ url blog cam contoh dlm gambar bawah ni

so result carian akan tersenarai…kiranya ini result tertinggi yg blog KMA capai..hope pas ni lg bertambah.. 🙂

ps : nak naikkan page rank plak..tp cam susah je..huhu

 



Jom Kongsi!

Related Posts:

195 Dibaca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge


2 Comments