“GIVEAWAY & CONTEST with FAZILZURA”


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

frust ibu sebenarnta x dapat join contest yg suhida anjurkan..tp nasib baik…ramai plak kengkawan blogger ibu yg anjurkan ..salah satu nya..yang zura anjurkan ini…

so..ibu pun nak mencuba nasib la..
 

“GIVEAWAY & CONTEST with FAZILZURA”Bermula dari 1st April 2010 – 30 April 2010 (1ptg)

** Sempena pembukaan blog baru & folower mencapai 100 org

Syarat2 nya :

1. Add blog FAZILZURA di bloglist anda & wajib menjadi Follower

:: Done ::


2. Tepekkan banner Contest @ Giveaway disidebar blog anda & pastikan ianya di link back ke blog berkenaan.(no link back will be disqualified)

:: Done ::

3. Terbuka kepada semua yang mempunyai blog & bermula dari 1st April – 30 April 2010

:: Noted ::

5. Hanya tajuk diatas je yang diterima “GIVEAWAY & CONTEST with FAZILZURA”
:: Noted ::

4. Story skit psl blog2 FAZILZURA yg anda sukeeeee sgt2…& kasi cadangan tuk meriahkan lg blog ni (hanya di ruang komen ni yek…)
:: zura a.k.a ibu akil a.k.a isteri fazil – kenal kat M.com sampai la ke blog ni..seronok baca kisah zura & family..lg satu family zura ni suka gi jenjalan tau..seronok tgk picture2 yg sgt2 meriah di blognya…komen ttg blog..rsnya ok je..x de yg perlu ditambah..hehe ::

5. Tuk Contest , sila teka yg mana satu (1) langsir yg FAZILZURA dh hiaskan di tingkap rumah baru…hanya 2 org TERAWAL yg menjawap dgn betul akan dpt hadiah..^_^

:: ibu teka NO. 8 :: 
 
7. Bila dah siap, tinggalkan link/komen di entri ni
:: Done ::
 

8. Hadiah ?? BIAR LAH RAHSIA

:: Noted ::



9. 2 pemenang untuk Contest & 1 pemenang Giveaway (berdasarkan komen yg berasas)

:: Noted ::
10. JURI JEMPUTAN telah pun di lantik ^_^

:: Noted ::

 



Jom Kongsi!

Related Posts:

150 Dibaca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge


2 Comments