Gambar Proton Preve (Proton P3-21A)


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Telah tersebar pun gambar-gambar proton preve yang sebelum ini di kenali proton P3 – 21A. Tarikh terkini perlancaran kereta ini adalah pada 16 April 2012. lagi 2 hari. tgk pada gambar2 ni mmg smart ah kereta ni..kalah dah kereta persona ibu…hehe nak interframe gak tuh..persona lama tu..

proton preve

design n spech pun makin canggih, cuma tang kualiti tu x tau nak cakap lah…hope ada improvement, jgn hd cam model2 seblm ni..contoh cam persona ibu itu, x sampai setahun pakai hari tu dah mcm bunyi..skang usia dah nak masuk 2 tahun dah x sedap bawak dah..huhu..cuma ibu bersyukur sbb x de la kerosakan serius cam sesetengah org alami kan..mintak dijauhkan la..hehe\

ok..ok..berbalik pd proton preve..jom kita tgk gambarnya

harga proton preve ni pun digambarkan lebih mahal mungkin sebab pelbagai penambahan dr model2 sebelum ni dlm lingkungan RM62K – RM75K..harga mahal to berbaloi x pe..jgn sebaliknya udahlah..huhu

ps : pandangan peribadi (rasanya kalau ada rezeki beli kereta lg..x mau la beli kereta proton if kualiti masih ditakut lama..bukan x nak sokong barangan Malaysia tp harganya x sepadan nga kualiti.)



Jom Kongsi!

Related Posts:

  • No Related Posts
222 Dibaca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge


2 Comments