Forum @ KMA

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

dah lama dah pasang niat nak buh plugin Forum kat blog ni w/pun ia boleh memberatkan blog utk loading…tp x per la since dah jumpa plugin forum tuh…ibu tekad nak install jugak…heheh…if x stable n berat sgt mungkin akan dinyahaktifkan..

so..sekarang ni boleh la..kengkawan yg suka berforum tu sudi2 kan berforum di forum KMA ya… KLIK SINI untuk access KMA Forum

thanks

Jom Kongsi!

About Ibu Mifzal 1569 Articles
Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.

Related Posts :



Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


CommentLuv badge