Forum @ KMA


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

dah lama dah pasang niat nak buh plugin Forum kat blog ni w/pun ia boleh memberatkan blog utk loading…tp x per la since dah jumpa plugin forum tuh…ibu tekad nak install jugak…heheh…if x stable n berat sgt mungkin akan dinyahaktifkan..

so..sekarang ni boleh la..kengkawan yg suka berforum tu sudi2 kan berforum di forum KMA ya… KLIK SINI untuk access KMA Forum

thanks



Jom Kongsi!

Related Posts:

127 Dibaca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge