Entry Auto Publish


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera


selalu ibu sgt2 la x rajin buat entry auto publish ni.. sbb kdg x de masa..ibu lebih selesa..update jika ada kelapangan…sbb kdg2 ada time blog ni lgsg x berupdate jika bizi or mood x de..or senang kata malas kan..hehe…

bila baca entry cik Dni Humaira ni ttg Auto -Publish entry ni..terpikir gak nak buat ..tambahan hari ni mmg ibu x duduk depan pc kan..nak ke Ipoh…lagipun..skang jam 5.20 pagi..ibu ada masa ni..hari ni w/pun cuti..bagun awal cam kebiasaan…tp sbb x kelam kabut nak bersiap ke opis..so ada la masa nak buat auto-publish entry kan..

:: klik utk lebih jelas ::

ps : 3 cukup la ya..simpan utk esok plak….hehe



Jom Kongsi!

Related Posts:

200 Dibaca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge


One Comment