Edit-Edit Guna S-Memo (Galaxy Note)


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Dah 5 hari guna Cik Note ni tapi masih rs janggal..belum habis explore lagi..banyak aplikasi dlm smartphone ni yang menarik..

edit dengan s memo galaxy note

Ibu masih lagi terkial-kial untuk crop gambar n edit guna aplikasi S-Memo..mula2 asyik duk garu kepala cemana nk crop image dr browser, gallery n etc..rupa2nya senang je…hehe…yang penting perlu screen capture dulu…caranya senang..just letakkan S-Pen di screen n tekan button pd S-Pen tu…than akan keluar lah bar tool untuk edit..

Ibu ni bukan la org yang kreatif….untuk permulaan…ini lah hasil kerja edit2 gambar ni..

Ps : masih explore lagi…



Jom Kongsi!

Related Posts:

159 Dibaca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge