Dah Mudah Nak Print Screen HP BlackBerry


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Tetiba kul 3.00 pagi lebih ni ada idea plak nak update blog..

Pagi ni ibu nak citer satu application di handphone BlackBerry..ibu ada download aplikasi percuma dari App World di BlackBerry Torch ibu ni..oh ya..akhirnya ibu pakai balik tepon ni sbb abah mifzal dh x minat nak guna..katanya x best..best lg Sony Ericsson..huhu..

Ok..ok..tukar topik lak..berbalik pada topik..aplikasi yang ibu maksudkan ialah SCREEN GRABBER. Aplikasi ni memudahkan kita as pengguna hp BB utk print screen hanphone..leh capture screen..alah cam komputer la jgk..selalu kita print screen kan wallpaper ke..desktop or other applications..kan..pastu leh upload kat blog..hehe..haaa..lbg kurang gitu lah function si SCREEN GRABBER..yang bestnya ia adalah free application yg leh senang2 je download dr App World dari mana2 hp BB..yg penting ada BIS and full internet acess..pastu x de ads or watermark lak..selalunya kalu aplikasi percuma ni mesti ada watermark dr syarikat pengeluar sbb nak suh kita beli version berbayar kan…Sblm ni ibu ada download aplikasi SCREEN SHOT versi free n mmg ada watermark..x suka tau..hehe..

Ibu percaya..byk smartphone ada aplikasi seperti ini kan..ms pakai hp HTC Wildfire hari tu..lupa plak nak search application android spt ini..sure ada kan..skang handphone HTC ibu dah sedekahkan kat adik ibu..

Pic kat bawah ni ibu capture screen hp BB Torch ni guna screen Grabber n Screenshot..yg ada watermark di ambil guna app. Screenshot..

Posted with WordPress for BlackBerry Torch.



Jom Kongsi!

Related Posts:

233 Dibaca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge