Dah Bersawang!!


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

sejak dua menjak ni..blog ni mmg terabai..ntahlah..mmg kebelakangan ni ibu agak bizi..last update blog 8hb Mac hari tu..dah nak masuk 3 minggu blog ni berhabuk..bulan lepas pun gini gak..jarang sgt berupdate..

sekarang ni ibu rs cam masa sgt mencemburui ibu, ada je kerja yg nak dibuat..kerja kat opis, kerja kt rumah, kerja assignment..rs mcm x pandai bahagikan masa dah..x de mood pun ya juga..makin lama makin malas..aca ane nak buat?

x update lelama ni rs sayang jgk sbb msh ada lg BE yg tgh running w/pun x banyak..traffic pun alhamdulillah..masih ada w/pun blog x berupdate..tu yg kdg rs rugi je x belek2 blog ni..sayang kalau terbiar je..

ibu cuba la pas ni..kena gak luangkan masa kat blog ni..

ps : mood..mood..mana kau?



Jom Kongsi!

Related Posts:

71 Dibaca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge