ChatON Di BlackBerry Torch


Asslamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Teruja ibu, sbb apa yg ibu duk tunggu2 akhirnya released jgk..ibu mmg tertunggu aplikasi ChatON (Samsung Apps) ada dlm versi Blackberry punya..sejak ibu tahu ttg ChatON ni.

chat on  blackberry

Okay, bagi yg x tau, ChatON ni satu aplikasi instant messenger dlm telefon pintar, ala mcm BBM, Whatapps..tp ChatON ni didevelop oleh Samsung. Kebanyakkan handphone brand Samsung, x kira yang mahal atau yg murah, rata2nya ada aplikasi ChatON ni.

Ibu suka ChatON ni sbb interface dia menarik n boleh draw gambar n then terus hantar ke penerima. Lagi satu, kawan n adik2 ibu pengguna tepon samsung atau yg menggunakan platform android..x ramai yg guna blackberry ni, nak chatting nga diaorg susah, kalu guna Whatapps, free setahun je then kena bayar..sgt limited kan..ChatON ni plak free..x kena byr pun..lagi satu..ChatON ni akan detect no buddies yg adalah dlm contact no hp yg turut menggunakan aplikasi ChatON. Mcm Whatapps lah jgk kan..

Untuk versi Blackberry ni baru released utk model Torch je. Model2 lain blm released lg..mgkin ni utk testing dulu..tp setakat yg ibu br guna ni..okay lah..dah testing chat nga adik..okay je..hehe

Okay, nak tahu leh lanjut leh klik SINI, n untuk download plak, kena direct download dr browser hp, blm ada lg dlm Apps World..urlnya ialah as kt bawah ni..leh copy n paste kt browser hp ya..

http://www.chaton.com/download.html

apps chaton on blackberry torch

chaton on blackberry torch

Ps: jom chatting 😀



Jom Kongsi!

Related Posts:

  • No Related Posts
148 Dibaca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge