Komisyen Dari Jobdirumah


(Komisyen Dari Jobdirumah)

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Tak sangka ibu, dengan hanya meletakkan link iklan Jobdirumah, ibu dapat menjana komisyen dari program affiliates ini. Sebenarnya, memang saja ibu menanguhkan entri mengenai affiliate ini kerana ibu ingin mendapatkan komisyen nya terlebih dahulu. Nak promote mesti ada bukti kan. Dah ada bukti boleh lah buat entri 😀

komisyen daripada jobdirumah affiliate
Tiga Komisyen Daripada Jobdirumah

Setakat ini, ibu sudah 3 kali merasa komisyen daripada Jobdirumah. Satu bulan, satu komisyen. Hehe..sikit? Memang sikit sebab ibu hanya meletakkan link affiliates sahaja tanpa mempromosikannya. Ada juga yang sudi klik ya.. Ibu ucap kan terima kasih. Kalau rajin promosikan program ini, pasti komisyennya lebih lebat lagi kan.

Baca Lagi



Kisah Iklan Google Adsense Disekat Lagi

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Sekali lagi. Iklan Google Adsense di blog ini disekat kerana dikatakan melanggar polisi. Adeh. Kali ini puncanya ada entri-entri yang mengandungi copyright material. Alahai, yang ini memang silap ibu lah. Memang ada kongsikan video drama Adam & Hawa dan Sehangat Asmara untuk tontonan online.

google adsense warning

Dapat email iklan disekat pada minggu exam ibu. Jadi, ibu biarkan je dahulu masalah ini. Malas nak kisah. Blog pun tidak dikemas kini. Konon kesibukkan yang amat lah tu. Sibuk membelek buku saja :p.

Baca Lagi

Kembali Mengamalkan Herba Kencana

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Herba Kencana

kengkawan pernah dengar x Herba kencana? ibu kembali mengamalkan nya setelah 4 bulan berhenti..mula memakan herba kencana ni pada awal tahun lepas. Sepanjang mengamalkannya badan rs segar n sakit2 badan pun rs berkurangan…yang paling best berat badan ibu turun 9 kg dan w/pun dah berhenti makan hampir 4 bulan..magiknya berat maintain  n x naik..w/pun ibu ni asyik makan je.. :p

sebenarnya, ibu makan Herba Kencana ni bukan sbb nak diet tp utk kesihatan..ibu x mengamalkan sebarang diet pun ms makan herba kencana ni..cuma bila dah makan herba kencana automatik selera makan berkurang n cepat kenyang..tu yg berat jd turun kot..x sure ibu ada buat entry ke x psl herba kencana ni..sbb cr2 entry lepas x de pun..huhu

ok…ini antara khasiat dan kelebihan herba kencana adalah seperti berikut :-

Kelebihan Umum (Wanita & Lelaki)

  • Buasir
  • Diabetes
  • Jantung
  • Tekanan Darah Tinggi/Rendah
  • Resdung
  • Allergic Rhinitis (Radang Hidung)
  • Hernia (Uluran Angin) –
  • Gastrik
  • Ulser
  • Hepatitis B
  • Buah Pinggang
  • Lemah Tenaga Batin
  • Kemurungan
  • Membantu Menyahkan Toksid & Menurunkan Kadar Kolestrol Dalam Badan
  • Kebas Anggota Badan
  • Batu Karang
  • Migrain
  • Demam
  • Keletihan
  • Membantu Mengimbangi Semula Sistem Tubuh Badan

Kelebihan Untuk Wanita

  • Menyelesaikan masalah Prolapse dan mengecutkan rahim.
  • Mengeluarkan kotoran seperti darah-darah dari dalam rahim.
  • Menyembuhkan ketumbuhan (Fibroid) dan ketumbuhan daging dibawah bibir faraj.
  • Mengeluarkan saki baki lendir keputihan.
  • Memulihkan buasir.
  • Membina semula kakuatan otot-otot faraj disamping merapatkan bibir faraj yang mengembang.
  • Menghangatkan dalaman faraj yang dingin.
  • Menghilangkan bau faraj.
  • Menegangkan kulit perut yang kendur akibat mengandung.
  • Menambahkan hormon.
  • Menambahkan keghairahan.
  • Menghilangkan sakit-sakit bahagian tumit, sendi dan anggota badan.
  • Menegangkan kembali payudara.
  • Kulit halus, licin dan gebu.
  • Cepat mencapai klimaks dalam hubungan seksual.
  • Agen imunisasi.
  • Menghilangkan bau badan.
  • Badan hangat, cepat berpeluh dan bertenaga.
  • Melancarkan perjalanan darah.
  • Memulihkan kembali sistem dalaman wanita selepas bersalin.
  • Anak-anak yang menyusu badan akan sukar menghidapi demam dan aktif.
  • Melambatkan proses monopaus.
  • Membantu mengekalkan warna hitam rambut dan mengelakkan rambut gugur.
  • Melawaskan pembuangan air kecil dan air besar.
  • Menurunkan berat badan ke tahap yang memuaskan.
  • Awet muda dan lain-lain lagi.

sumber : Herba Kencana

harga sekotak herba kencana ni pun x de la mahal sgt iaitu RM45.00 / sekotak. dek kerana nak jimat, ibu makan 2 biji je sehari hehe sepatutnya 4 biji sehari….dlm sekotak tu ada 60 biji..mujur berkesan juga walau makan x ikut aturan..hehe

produk ni sesuai sgt utk ibu2 yang sedang menyusukan anak..

Herba Kencana 2

ps : Herba Kencana sememangnya pilihan ibu