Assignments & Mid Term Exam

7 September 2011 Ibu Mifzal 0

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera dah lama x cerita pasal study ibu..last buat entry masa hujung bulan Julai rasanya…sedar2 x sedar dah nk pertemuan ke-3 dah sem Julai ni…meaning next […]

Buat Take Home Quiz

27 July 2011 Ibu Mifzal 0

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Baru ibu perasan, yg blog ni dh x berupdate beberapa hari..since ujung minggu sebab ibu sibuk nga kelas..dh abis kelas plak mood ke laut…masih nak […]

Cabaran Semester Julai (2011/2012) Bermula

23 June 2011 Ibu Mifzal 3

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Minggu lepas : keputusan peperiksaan semester lepas (Jan 2011/2012) sudah diketahui dan alhamdulillah..keputusannya  memberangsangkan pada ibu.. (segannya, tu yg kecikkan gambar..huhu..) ~ Gambar : bukak […]

Result : Takutnya!!

13 June 2011 Ibu Mifzal 3

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera setelah sebulan berlalunya final exam…ibu tertunggu2 keputusan peperiksaan semester lepas…dalam teruja..rasa takut pun ada jugak…x tau la cemana result ibu nnt…dgr khabar result keluar 16hb […]

No Image

Dimanakah Semangat & Keazamanku?

31 March 2011 Ibu Mifzal 0

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Ya..dimanakah semangat & keazaman ibu yg berkobar2 dulu..serius..ibu sekarang sgt2 menurut kata hati…”Nantilah dulu buat assignment..jab lg lah belek buku”…mcm mana nak score kalu gini […]

Oh..Apa Dah Jadi?

7 March 2011 Ibu Mifzal 0

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera ya…apa dah jadi…sepatutnya malam2 ibu ada agenda ibu sendiri..iaitu study n buat assignment…dah siap buat jadual dah…lagi 2 minggu untuk tutorial ke-3 pada 18 -19 […]

Hari Kedua

30 January 2011 Ibu Mifzal 0

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera mata masih mengantuk…semalam kelas berakhir kul 11.00 mlm…dan hari ini kelas start kul 8.00 pg sehingga la 6.30 ptg…smlmm 2 subjek..hr ni 3 subjek direct…hope […]

Semangat Berkobar-kobar!!

18 January 2011 Ibu Mifzal 0

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera ya..semangat mmg tengah berkobar2 ni..cuma x tau bertahan lama mana je..tp harap sangat dapat bertahan hingga akhirnya..ibu mmg sgt2 bersemangat nak futher study ni.. haha..jgn […]