Ok..Dah Siap!!

15 September 2011 2

Assalamulaikum WBT & Salam Sejahtera Alhamdulillah..berjaya jugak ibu menyiapkan assignment dan kuiz yg akan dihantar pada hari esok dan lusa.. Biasalah..bila dah last minutes buat mmg kelam kabut..huhu..padan muka..kualiti? Belakang

Assignments & Mid Term Exam

7 September 2011 0

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera dah lama x cerita pasal study ibu..last buat entry masa hujung bulan Julai rasanya…sedar2 x sedar dah nk pertemuan ke-3 dah sem Julai ni…meaning next

Buat Take Home Quiz

27 Julai 2011 0

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Baru ibu perasan, yg blog ni dh x berupdate beberapa hari..since ujung minggu sebab ibu sibuk nga kelas..dh abis kelas plak mood ke laut…masih nak

Pendaftaran Semester Julai 2011/2012

22 Julai 2011 2

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Hari ni ibu cuti tanpa rekod (CTR)..pagi2 lagi selepas subuh, ibu drive ke Stesen KTM Tanjong Malim..dengan menaiki Komuter ke KL Sentral, LRT Putra ke

Cabaran Semester Julai (2011/2012) Bermula

23 Jun 2011 3

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Minggu lepas : keputusan peperiksaan semester lepas (Jan 2011/2012) sudah diketahui dan alhamdulillah..keputusannya  memberangsangkan pada ibu.. (segannya, tu yg kecikkan gambar..huhu..) ~ Gambar : bukak

Result : Takutnya!!

13 Jun 2011 3

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera setelah sebulan berlalunya final exam…ibu tertunggu2 keputusan peperiksaan semester lepas…dalam teruja..rasa takut pun ada jugak…x tau la cemana result ibu nnt…dgr khabar result keluar 16hb

No Image

Dimanakah Semangat & Keazamanku?

31 Mac 2011 0

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Ya..dimanakah semangat & keazaman ibu yg berkobar2 dulu..serius..ibu sekarang sgt2 menurut kata hati…”Nantilah dulu buat assignment..jab lg lah belek buku”…mcm mana nak score kalu gini

Oh..Apa Dah Jadi?

7 Mac 2011 0

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera ya…apa dah jadi…sepatutnya malam2 ibu ada agenda ibu sendiri..iaitu study n buat assignment…dah siap buat jadual dah…lagi 2 minggu untuk tutorial ke-3 pada 18 -19

Hari Kedua

30 Januari 2011 0

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera mata masih mengantuk…semalam kelas berakhir kul 11.00 mlm…dan hari ini kelas start kul 8.00 pg sehingga la 6.30 ptg…smlmm 2 subjek..hr ni 3 subjek direct…hope

Bermulanya Kehidupan Sebagai Pelajar

29 Januari 2011 4

  Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera hari ni hari ahad….ibu di IPB, Cheras untuk mengikut kelas bagi pertemuan pertama semester jan 2011/2012 ini…kelas ibu start kul 2.30 ptg nnt..so sempat