PTPTN Bagi Wang Pendahuluan RM1500 Masuk Ke IPT

11 August 2011 Ibu Mifzal 0

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera PUTRAJAYA: Perbadanan Tabung Pendidikan Tinggi Nasional (PTPTN) memperuntukkan RM53.4 juta sebagai wang pendahuluan pembiayaan kepada 35,664 pelajar yang akan memasuki institusi pengajian tinggi (IPT) tempatan […]

Hebatnya Mia, Tahniah!

9 August 2011 Ibu Mifzal 2

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera pagi ni sesambil buat kerja sempat juga ibu berblog walking…singgah sekejap ke blog Mialiana. boleh dikatakan ibu selalu jugak jenguk blog Mia ni…yg buat ibu […]

No Image

Susah Hati Kah?

17 July 2011 Ibu Mifzal 0

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Susah hatikah ibu? YA!!! Rasa sangat susah hati sekarang…kenapa? Hujung minggu ni kelas pertama bagi Semester Julai 2011/2012 akan bermula…bermacam2 perasan tgh berperang sekarang ini, […]

Lega Dah Bayar Yuran UUM

16 July 2011 Ibu Mifzal 0

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera ya…mmg sgt lega bila dah bayar yuran….seminggu lagi nak start semester 2 ni..n ibu dah bayar yuran ni awal bulan Julai lg..kemain semangat…huhu bukan apa […]

Bila Exam Dah Habis?

17 May 2011 Ibu Mifzal 0

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Ibu sebenarnya mmg malas nak update blog kebelakang..antara sbbnya..PC ibu rosak..even leh update guna BB je tp x syok sbb ibu x leh nak edit […]

Cepatnya Masa Berlalu!

14 May 2011 Ibu Mifzal 1

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Sedar x sedar dah nak berakhir exam week untuk semester ini..rsnya baru je start exam hari tu..hari dah 4 papers dah..tinggal 1 paper je lagi […]

Final Exam!!

8 May 2011 Ibu Mifzal 0

Assalamulaikum WBT & Salam Sejahtera Minggu depan dh nak final exam..tp ibu masih main2 lg..x de kesungguhan dlm belajar..huhu..ntahlah..sejak akhir2 ni tiba2 semangat nak belajar tu hilang ke laut..napa ntah..mungkin […]

Alhamdulillah..

30 December 2010 Ibu Mifzal 6

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera perasaan ibu sekarang berbelah bahagi…gembira ada, risau ada, gementar ada, seronok pun ada… setelah hampir 6 tahun meninggalkan zaman belajar yang banyak sangat suka dukanya..akhirnya […]

Pagi, Tengahari & Petang di IPIP, Ipoh

24 October 2010 Ibu Mifzal 3

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera yup..ibu kat IPIP, Ipoh ni..dr pagi lg…jam 10.00 pg..seperti rutin biasa la..setiap 2 minggu sekali..ibu akan datang ke sini..menemankan abah..abah ada kelas PJJ nya..selalunya mmg […]

Bersiaran Dari IPIP, Ipoh

10 October 2010 Ibu Mifzal 1

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera hmm…hari ni hari ahad..seperti biasa..dah menjadi rutin pada hari ahad, setipa minggu ke 2 & ke 4 semester…ibu akan menemani abah ke IPIP, Ipoh…abah ada […]