Menu Tengahari Ibu!!

31 May 2010 Ibu Mifzal 3

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera wah..teruja nengok menu lunch mamashasha…sure sgt sedap…terliur ibu…. ibu pun nyibuk gak la nak share menu tengahari ibu..ibu makan ni je..huhu.. :: nasi kerabu :: […]

Makan-Makan DI KFC Tesco Kampar

29 January 2010 Ibu Mifzal 5

:: ini adalah Auto-Publish Entry :; Assalamualaikum wbt Isnin lepas (25hb Januari 2009), ibu sekeluarga ke Tesco Kampar untuk membeli barang2 dapur dan keperluan lain..biasalah..hari tu kan..hari gaji..kalau hari biasa..x […]

Pasal Makan!!

4 November 2009 Ibu Mifzal 10

assalamualaikum wbt.. 4 hr ibu x jengah blog ni..sebenarnya..ibu br masuk opis pg ni..3 hr lepas (1-3/11) ibu ke KL menghadiri Konvensyen Pasar Tani Kebangsaan 2009 di PWTC, KL. entry […]

Berbuka di KEPCI

16 September 2009 Ibu Mifzal 6

hehe..mesti korang tertanyakan..KEPCI tu apa? tp mungkin ada gak yg tau kan..KEPCI tu KFC la..ibu sebut kepci kat mifzal.. bulan posa ni…ini la first time berbuka kat kepci…smlm decide nga […]

Aduhai….Kisah Semalam

28 August 2009 Ibu Mifzal 8

huhuhu….nak citer kisah juadah berbuka ibu semalam… alkisahnya..smlm ibu balik lambat sbb siapkan bilik mesyuarat semalam untuk mesyuarat pg ni…so ibu kuar dr opis dlm kul 5.30 lbh kurang…kebiasaannya bulan […]

Sangat Gemar

3 August 2009 Ibu Mifzal 7

hehe..ini sebenarnya..sarapan ibu pagi sabtu lepas..tp lum sempat upload lg..dek kerana kamera ibu yg asyik kehabisan bateri je..card reader lak x der..hehe.. korang sure tahu pasal rendang tok kan..ha….itu mmg […]

Menu Hari Ini

4 January 2009 Ibu Mifzal 3

hari ni ibu sekuarga x makan berat..abah ckp x mau makan nasi..pg td pun sarapan beli kat pasar minggu belakang umah, sarapan nga roti john, ais krim n bebola ketam.. […]

Puding Gula Hangus Tanpa Telur

31 December 2008 Ibu Mifzal 7

Semalam, ntah cemana datang semangat nak mencuba resipi yg ibu cilok dr myresipi.com. tengahari tu ibu kuar ke pekan Tapah beli semua barang yg diperlukan..ibu mmg cari resipi yg simple […]

Mee Kari Mifzal Arsyad

25 December 2008 Ibu Mifzal 5

hmm…ni menu semalam sebenarnya..rs mengidam lak ibu nak makan mee kari..saja nak try buat..selalunya ibu makan mee kari kat gerai jer..ni nak rasa air tangan sendiri lak buat..sedap ke x […]

Cubaan Pertama

23 December 2008 Ibu Mifzal 9

Ibu malu sebenarnya..hehe..ibu x pandai masak. Hari Jumaat lepas..ntah cemana tah..teringin plak nak makan kek batik..ini gara2 tgk kek batik Eda a.k.a Mama Aina la ni…hehe…tgk gambar pun dah meleleh […]

Capati Oh Capati

17 November 2008 Ibu Mifzal 2

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera. Rezeki hari ini, capati. Alhamdulillah. Ini lah sarapan pagi ibu hari ini. Capati free. Bos belanja. Bos dan staff pejabat ibu yang lain pergi makan di […]

Sarapan Pagi Ahad

16 November 2008 Ibu Mifzal 3

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera. Oleh kerana ramai pula kawan-kawan blogger ibu masak nasi lemak, ibu pun try lah masak jugak. Teringin juga. Tambah pula, Abah Mifzal semalam ada request […]