Buffet Ramadhan 2012

24 July 2012 Ibu Mifzal 2

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera ibu nak share info mengenai restoran-restoran yang membuat promosi buffet ramadhan sempena bulan puasa ni. Pada yang berkemampuan, boleh lah terjah ke buffet ramadhan yang […]

Nasi Kerabu RM1.50, RM2.50 & RM3.50

16 July 2012 Ibu Mifzal 9

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Dah makan? alhamdulillah..ibu, dah bersarapan dah pagi tadi dengan nasi kerabu. Makanan kegemaran tu, hari-hari makan nasi kerabu pun x pe..hehe..al maklum lah..anak jati Kelantan. […]

Pulut Inti RM1.00

13 October 2011 Ibu Mifzal 6

Assalamualaikum WBT pagi td, ibu singgah satu gerai utk beli sarapan pagi…gerai ni mmg ibu jarang beli makanan kat situ…so ibu agak terkejut dengan harga kuih pulut inti..RM1.00 sebungkus…bungkusannya bukan […]

Kegemaran Ibu : Nasi Kerabu

8 March 2011 Ibu Mifzal 0

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera ok..skang mood nak berblogging dah timbul balik..pagi2 masuk ofis…rs nak update blog plak..hehe..amik ms sket sblm buat keje…oh..pagi ni ibu ada meeeting dlm kul 10 […]

Popia Ketam

7 January 2011 Ibu Mifzal 3

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera lama dah nak post gambar ni..tp asyik terlupa..ini kudapan waktu petang bila tah..x ingat dah..hehe mcm lama je ka.. popis ketam ni home made punya..buat […]

Berblog Walking & Satay Ikan Vs Lokcing

24 December 2010 Ibu Mifzal 0

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera hajat di hati nak berblog walking..tp baru 2-3 blog je ibu terjah…time dah kul 2.30 pagi…eh…x tido lg….esok keje…opss..bukan..baru bangun tido sebenarnya… bila dah bangun…perut […]

Juadah Berbuka

17 December 2010 Ibu Mifzal 1

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera semalam 10 Muharram…alhamdulillah..tepat azan maghrib smlm selesailah puasa sunat pd hari ini… memula tu rs letih gak..ialah bak rs mcm kita nak start puasa bulan […]

Strawberry Cicah Garam

29 November 2010 Ibu Mifzal 4

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera korang pernah cuba x? :: pic x cantik..he :: ibu dah cuba…hmmm…..leh tahan gak…sbb leh kurangkan rasa masam strawberry tuh…

Rasa Teringin!!!

11 November 2010 Ibu Mifzal 4

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera aduhai..sejak 2 menjak ni teringin nak makan pizza chessy 6 ni….tp lum ada kesempatan lg…bizi je ni…nak ke Tanjong Malim tu pun jauh gak…nak suh […]

Kudapan Di Petang Hari

17 October 2010 Ibu Mifzal 2

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Entah kenapa entah…terliur plak nak makan coklat…mana tetiba dtg keinginan ni… kemudian ibu terus merengek dgn abah..ckp nak makan coklat… Ibu : Abah..ibu nak makan […]

Makan Keseorangan..

15 October 2010 Ibu Mifzal 4

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera haha..entry makan lg…ya la ibu kan sukan makan… cuma x suka masak je..ihik kali ni ibu makan sorang2 je..huhu..kejadiannya semalam..after ballik dr kursus di Ipoh…nak […]

Lamanya Tak Merasa Cloud 9!!

8 October 2010 Ibu Mifzal 4

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera ha ah..mmg lama pun ibu x makan Cloud 9..korang tau kan..dulu sgt2 pemes tau..masa zaman2 ibu sekolah dulu…kalau dpt makan cloud 9 mmg rasa cam […]

Makan-Makan Time

6 October 2010 Ibu Mifzal 2

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera event ni hari rabu lg…dah lepas dah..tp x kesempatan nak post…tujuan event ni..dibuat adalah utk meraikan hari last day student praktikal kat opis ibu..student tu […]

Makan Pizza Di Pizza Hut

1 October 2010 Ibu Mifzal 1

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera gambar ni diambil pd hari selasa lepas..br berkesempatan nak upload di sini..x ada cerita sangat pun..agenda hari tu gi servis keta utk 5000 km..tu pun […]