Al-Fatihah

13 November 2008 Ibu Mifzal 6

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera. Al- Fatihah. Nenek Abah Mifzal telah kembali ke rahmatullah pada 12 November 2008 tepat jam 4.15 petang. Semoga rohnya dicucuri rahmat dan ditempatkan di kalangan […]

Mifzal Dah Pandai Berdiri

11 November 2008 Ibu Mifzal 16

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera. Masa ibu tulis entri ni, Mifzal masih belum tidur lagi. Macam semalam, susah nak tidur. Last-last, bila ibu pun dah penat, ibu suruh Abah Mifzal […]

Buah Hati Ibu

11 November 2008 Ibu Mifzal 10

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera. Semalam Mifzal susah sangat nak tidur. Puas dah ibu dodoi dalam buai. Letak di atas tilam pun dia tidak mahu. Mata pejam mengantuk tetapi mulut […]

Aktiviti Pagi Ahad Kami

9 November 2008 Ibu Mifzal 4

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera. Hari ini hari ahad. Apa ibu nak cerita ya? Tak ada yang menarik sangat. Hari ini ibu start rutin ibu dengan membasuh baju. Nasib baik […]

Hari Sabtu Ibu, Mifzal & Abah

8 November 2008 Ibu Mifzal 2

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera. Dari pagi sampai ke petang, kerja ibu hari ni adalah mengemas rumah. Setelah lama dah rumah sewa ibu ini berselerak. Memang ibu tak sempat nak […]

Terkini

7 November 2008 Ibu Mifzal 2

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera. Rasa macam dah lama ibu tak update blog ni. Tempoh hari, bukan main semangat nak menaip entri tetapi lastly tak ada idea pula. Lagi pun […]

Hadiah Daripada Huggies

25 October 2008 Ibu Mifzal 2

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera. Entri terdahulu, ibu ada maklumkan yang ibu menang cabutan bertuah daripada Huggies Malaysia. Seronok betul ibu. Jarang sangat ibu dapat hadiah daripada cabutan bertuah yang […]

Kisah Buah Hati Ibu

21 October 2008 Ibu Mifzal 2

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera. Entri ni, sepatutnya ibu tulis minggu lepas. Tapi dek kekalutan yg melanda, memang ibu tak ada masa. Buah hati ibu, Baby Mifzal kena tahan wad pada 15 […]

Seronoknya Raya Di Kelantan

8 October 2008 Ibu Mifzal 2

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera. Tahun ni raya giliran di kelantan. Semua adik beradik ada kecuali kakak ibu yang tinggal di Penang. Tahun ini tidak dapat balik beraya di kampung […]

Aktif Blogging

30 September 2008 Ibu Mifzal 2

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera. Hehe. Rasa malu sebenarnya. Orang lain dah ke bulan, tapi ibu baru nak berjinak-jinak ngan blog ni. Memang dari dulu lagi ada keinginan hendak aktif berblog […]

Baby Mifzal & Stereng Kereta

26 September 2008 Ibu Mifzal 1

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera. Baby Mifzal sudah berusia 7 Bulan. Wah! Sekejapnya masa berlalu. Rasanya macam semalam baru melahirkan si comel ini. Perkembangan terkini Baby Mifzal? Nak masuk 7 […]

Baju Raya Untuk Baby Mifzal

Baju Raya Untuk Baby Mifzal

20 September 2008 Ibu Mifzal 1

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera. Tak lama lagi hari raya puasa akan menjelang. Wah! tak sabarnya ibu nak menyambut hari raya bersama Baby Mifzal dan Abah Mifzal. Ini merupakan hari […]

Baby Mifzal ketika Usia 3 Minggu

Baby Mifzal Ketika Usia 3 Minggu

24 March 2008 Ibu Mifzal 2

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera. Ibu nak kongsikan gambar kesayangan ibu. Baru  berusia 3 minggu. Cepat masa berlalu, tidak sedar dah 3 minggu ibu bersalinkan si comel, Baby Mifzal. Mifzal […]