Menebus “Point Astro Circle”

21 March 2017 Ibu Mifzal 3

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera. Baru sekarang ibu berkesempatan untuk menebus point Astro Circle. Bertahun kumpul mata, tetapi tak dapat banyak pun. Sehingga bulan Februari 2017, baru 2200 lebih mata yang […]

Nasi Berlauk Air Dingin Husna @ Tapah

19 March 2017 Ibu Mifzal 2

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera. Alhamdulillah..akhirnya dapat juga Ibu merasa kelazatan Nasi Berlauk Air Dingin yang sangat-sangat popular di Kelantan walaupun ketika ini tidak berada di Kelantan. Makanan kegemaran yang […]

Kembali Ke CELCOM Selepas 9 Tahun

27 July 2016 Ibu Mifzal 2

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera. Uih!! lama benar bersawang blog IbuMifzal.Com ni…hehe…bila ibu malas nak update macam ini lah. Jenuh nak cari mood berblogging yang dah pergi ke bulan gamaknya….hehe […]

Alhamdulillah….Segulung Ijazah

3 November 2015 Ibu Mifzal 7

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera. Alhamdulillah…segulung ijazah di dalam genggaman. Akhirnya, apa yang ibu impikan tercapai. Selama 4 tahun lebih menggalas tugas sebagai isteri, ibu, pekerja dan pelajar berbaloi jua. […]

berkebun

Berkebun!

11 August 2015 Ibu Mifzal 3

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera. Ini bukan hobi ibu ya, tapi hobi Abah Mifzal. Semangat Abah Mifzal berkebun di rumah baru kami. Hari-hari duk fikir, nak tanam pokok apa. Semestinya […]

kenangan belajar

2 Cerita

26 June 2015 Ibu Mifzal 7

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera. Lamanya blog ini terbiar. hampir 6 bulan tanpa cerita baru. Sungguh mood berblogging ke laut. Tak dapat dicari. Apa ya nak dikongsikan? Menggaru kepala ibu. […]

persekolahan tahun 1

Darjah Satu, Anak Ibu Dah Besar!

3 January 2015 Ibu Mifzal 4

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera. Alhamdulillah, sedar tak sedar, anak manja ibu nan seorang ni sudah masuk darjah satu bagi sesi persekolahan tahun 2015. Hari Rabu lepas (31 Disember 2014) […]

kelengkapan sekolah murid tahun 1

Kelengkapan Sekolah Mifzal Arsyad

2 January 2015 Ibu Mifzal 0

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera. Alhamdulillah, dapat menyediakan kelengkapan persekolahan anak ibu yang akan memasuki sesi perkolahan tahun 1 pada tahun 2015 ini. Tak sabar nak lihat Mifzal Arsyad bersekolah. […]

Banjir Oh Banjir

24 December 2014 Ibu Mifzal 2

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera. Minggu lepas ibu pulang ke kampung halaman ibu di Kelantan. Pulang berdua sahaja dengan Mifzal Arsyad kerana Abah Mifzal ke Mekah, Saudi Arabia untuk menunaikan […]