Jadual Pembayaran Gaji Kakitangan Awam 2015


(Jadual Pembayaran Gaji Kakitangan Awam 2015)

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Hah! jumpa pun yang ibu cari. Terima kasih pada yang sudi kongsikan jadual ini. Ibu pun nak kongsikan juga jadual pembayaran gaji kakitangan awam bagi tahun 2015.

jadual bayaran gaji tahun 2015

Dah tahu tarikh-tarikh pembayaran gaji untuk tahun hadapan, boleh lah ibu bajetkan dan uruskan kewangan untuk tahun hadapan agar lebih berhemat lagi. Sekarang ini kena jimat cermat, al-maklumlah, kos sara hidup yang meningkat. Minyak turun pun harga barang tetap tak turun…makin naik lagi ada..

Baca Lagi



BR1M 2015 – Borang Permohonan Baru & Kemas Kini Maklumat Secara Manual

(BR1M 2015 – Borang Permohonan Baru & Kemas Kini Maklumat Secara Manual)

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Kengkawan yang dapat BR1M dah buat permohonan atau kemas kini maklumat dah ke? hari ini 1 Disember 2014 (Isnin), permohonan secara online dan manual dibuka. Begitu juga untuk kemas kini maklumat bagi pemohon yang dah berdaftar.

borang br1m

Ibu dan Abah Mifzal tak layak menerima BR1M :'( . Tapi tak mengapalah..sob..sob…bagi pada yang lebih memerlukan. Pada yang dapat tu seronoklah. Kat opis ibu ni, ibu dan bos ibu je tak dapat, staff lain, alhamdulillah rezeki diaorang dapat.

Walaupun x dapat, kalut juga memuat turun borang permohonan manual BR1M ni. Jenuh menunggu page loading, tak pasti sebab streamyx kt opis ini yang slow atau website e-Brim yang ramai orang akses. Bos ibu nak kan borang manual. Dia merangkap Ketua Kampung, nak distribue borang bagi ke orang kampungnya yang layak lah..

Alang-alang dah ada borang manual ni.. ibu kongsikan je lah kat sini. Incase korang tak dapat nak download dari website e-BR1M kan.

untuk borang permohonan manual, sila klik link di bawah,

Baca Lagi

Huwaaa….2 Kali Bayar!!

Khusus utk kakitangan awam sokongan je…..huhu…alhamdulillah..dpt gak kita bantuan raya RM 500.00

cuma..napa la 2 kali bayar..sblm raya dapat RM250.00 jer..pastu dekat nak sekolah bulan 12 nanti..dpt lg RM250.00…uhukkk

apa-apa pun alhamdulillah…tetap bersyukur..dah rezeki banyak tuh..kan..x perla..