Menebus “Point Astro Circle”

21 March 2017 Ibu Mifzal 3

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera. Baru sekarang ibu berkesempatan untuk menebus point Astro Circle. Bertahun kumpul mata, tetapi tak dapat banyak pun. Sehingga bulan Februari 2017, baru 2200 lebih mata yang […]

Redeem Point Bonuslink

20 December 2013 Ibu Mifzal 9

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera. Kad Bonuslink ibu guna dari tahun 2010 lagi. Tapi point yang dikumpul sedikit sahaja. Dulu sekali sekala je isi minyak di Shell dan membeli-belah di […]

Apa Yang Diperlukan Dari Eizil Network?

25 October 2012 Ibu Mifzal 8

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Apa yang diperlukan dari Eizil Network? Banyak juga perkhidmatan yang ditawarkan oleh Eizil Network sama ada berbayar mahupun percuma. Antara perkhidmatan yang menarik minat ibu […]

Hadiah Dari Giveaway Blog Budak Felda

6 October 2012 Ibu Mifzal 7

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Mungkin ada yang belum mengetahui, ibu ada menyertai giveaway anjuran BudakFelda.Com baru-baru ini. Dan, keputusan giveaway tu pun dah diketahui..Alhamdulillah, ibu dapat hadiah kedua. Jarang […]

3 Tahun Dari Sekarang

25 September 2012 Ibu Mifzal 10

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Jenuh mengumpul mood blogging, baru sekarang hadir. Berehat beberapa hari daripada menjenguk blog kadang-kadang blog mematikan idea yang sedang bercambah. Kadang-kadang juga, ibu ada terfikir sejauh […]

Mula Menulis Kerana Anak

17 September 2012 Ibu Mifzal 16

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Pengalaman melahirkan anak sememangnya cukup berharga bagi seorang wanita yang bergelar ibu. Tidak semua wanita di dunia ini dapat merasai pengalaman yang amat indah itu. […]

Review Blog Bardboo

25 April 2012 Ibu Mifzal 7

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Okay..mmg dah lama sebenarnya x join contest yang berbentuk review ni..bukan apa..sbb ibu ni x pandai la nak komen blog orang..blog ibu pun belum tentu […]

Jom Join Tote Boutique Giveaway

3 January 2012 Ibu Mifzal 0

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Berminat plak nak join Tote Boutique Giveaway..sempat lg ni sbb due dia esok..hehe.. suka tgk tote beg yang dijahit oleh Cik As pemilik blog Tote […]

Giveaway Dari Yanmie Online

25 October 2011 Ibu Mifzal 1

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera ibu sangat tertarik dengan giveaway yang dianjurkan oleh blogger otai Yanmie kat blog beliau..hadiahnya header blog..ibu dh terjah dah blog yg sponsor hadiah header tu..mmg […]