Pengalaman Pertama Dengan iPhone 5

13 April 2013 Ibu Mifzal 19

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera. Belum banyak aplikasi yang ibu pasang di dalam iPhone 5 ini. Yang basic saja seperti Facebook, Twitter, Instagram, Chat On, Viber, WordPress dan beberapa aplikasi […]

iPhone 5 Sudah Dimiliki

11 April 2013 Ibu Mifzal 18

Assalamualikum WBT & Salam Sejahtera. Macam tak percaya sahaja. Tapi realitinya, iPhone 5 sudah ibu miliki. Entah apa pasal ntah boleh “terbeli” iPhone 5. Macam mana ibu yang dulu suka […]

4GB Tak Cukup!

6 April 2013 Ibu Mifzal 20

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera. Alahai baru 2 minggu guna khidmat internet YES 4G, kouta 4GB yang dilanggan dah nak habis. Memang pengguna tegar internet betul lah. Hehe.┬áTengah duduk fikir, […]

Notebook & Broadband Percuma?

29 March 2013 Ibu Mifzal 1

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera. Notebook & Broadband Percuma? Oh! percuma guna sahaja tetapi ini bukan hak milik ibu. Notebook HP ProBook 4341s dan broadband Celcom itu adalah harta pejabat. […]

Cik Note Kena Masuk Wad :(

14 November 2012 Ibu Mifzal 17

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Aduhai, sedih pula rasa, port charger battery Samsung Galaxy Note 2 ibu dah rosak pula. Ganas sungguh guna. Sekarang dah tak boleh caj bateri macam […]

Upgraded To Android 4.0.4

12 July 2012 Ibu Mifzal 4

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Rs cam lama je x update blog…skang ni mmg blog agak terpinggir…mood malas je ni… Tp hr ni ada mood nak update….hehe.. excited sbb versi […]