Ini Ciri-Ciri iPhone 7? 

5 September 2016 Ibu Mifzal 2

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera. Ramai yang sudah mengetahui dan menunggu pengumuman daripada pihak Apple tentang iPhone terbaru iaitu iPhone 7 yang bakal diumumkan dalam masa beberapa hari lagi. Teruja? […]

Pokemon Go Kini Hadir Di Malaysia

6 August 2016 Ibu Mifzal 0

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera. Ramai yang menunggu kehadiran permainan POKEMON GO di Malaysia sejak pertama kali permainan ini. Selain di Malaysia ia juga turut  dilancarkan secara rasmi di Brunei, […]

Kembali Ke CELCOM Selepas 9 Tahun

27 July 2016 Ibu Mifzal 2

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera. Uih!! lama benar bersawang blog IbuMifzal.Com ni…hehe…bila ibu malas nak update macam ini lah. Jenuh nak cari mood berblogging yang dah pergi ke bulan gamaknya….hehe […]

apple iphone

Harga iPhone 6 & 6 Plus di Malaysia

31 October 2014 Ibu Mifzal 0

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera. Peminat-peminat telefon pintar Apple iaitu iPhone sudah pasti begitu teruja menantikan kehadiran iPhone 6 dan iPhone 6 Plus ke Malaysia tidak lama lagi. Seperti yang […]

altel

Dari Maxis Ke ALTEL

3 October 2014 Ibu Mifzal 2

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera. Akhirnya, semalam ibu berjaya juga tukarkan talian telefon ibu ini dari Maxis ke ALTEL. Nombor telefon ibu sudah berjaya di‘port’kan ke ALTEL. Terpengaruh juga dengan […]

Addicted With Family Farm Seaside

22 December 2013 Ibu Mifzal 7

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera. Argh…sehari tak jenguk kebun mmg buat hati jadi tak keruan. Banyak hasil nak dikutip ni. Hehe.. ibu sudah memang “addicted” dah dengan game Family Farm Seaside ni. Ala […]

Sudah Update iOS 7

19 September 2013 Ibu Mifzal 2

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera. Huh! kebelakangan ini, ibu memang malas betul nak jenguk blog ini. Mood berblogging sudah lari. Sudah tidak dapat dikejar. Tapi, dek kerana hari ini, iPhone […]

Persediaan Menghadapi Jerebu

25 June 2013 Ibu Mifzal 0

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera. Jerebu dah sampai ke kawasan tempat ibu. Bacaan Indeks Pencemaran Udara IPU menunjukkan peningkatan daripada hari semalam. Walaupun bacaan tidak tinggi tetapi kualiti udara sudah […]

4GB Memang Tidak Cukup

6 June 2013 Ibu Mifzal 6

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera. Terpaksa upgrade plan juga akhirnya. Letih tiap-tiap bulan asyik habis qouta dan kena top up saja. Al-maklum lah, pengguna internet tegar :p. Ini kisah plan […]