Ini Ciri-Ciri iPhone 7? 

5 September 2016 2

Ramai yang sudah mengetahui dan menunggu pengumuman daripada pihak Apple tentang iPhone terbaru iaitu iPhone 7 yang bakal diumumkan dalam masa beberapa hari lagi. Teruja? Ya! ibu sangat teruja. Apakah

Pokemon Go Kini Hadir Di Malaysia

6 Ogos 2016 0

Ramai yang menunggu kehadiran permainan POKEMON GO di Malaysia sejak pertama kali permainan ini. Selain di Malaysia ia juga turut  dilancarkan secara rasmi di Brunei, Kemboja, Indonesia, Laos, Filipina, Singapura,

Iphone 6s Plus : Dapat Juga Akhirnya

29 Julai 2016 0

Senyum sampai ke telinga. Akhirnya dapat juga ibu telefon idaman. 😀 Biarlah agak lambat berbanding peminat iPhone 6s Plus yang lain. Hehe, iPhone 7 pun dah nak keluar 2-3 bulan

Kembali Kepada CELCOM Selepas 9 Tahun

27 Julai 2016 2

Uih!! lama benar bersawang blog IbuMifzal.Com ni…hehe…bila ibu malas nak update macam ini lah. Jenuh nak cari mood berblogging yang dah pergi ke bulan gamaknya. Hehe. Okay, ibu nak kongsi

apple iphone

Harga iPhone 6 & 6 Plus di Malaysia

31 Oktober 2014 0

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera. Peminat-peminat telefon pintar Apple iaitu iPhone sudah pasti begitu teruja menantikan kehadiran iPhone 6 dan iPhone 6 Plus ke Malaysia tidak lama lagi. Seperti yang

altel

Dari Maxis Ke ALTEL

3 Oktober 2014 2

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera. Akhirnya, semalam ibu berjaya juga tukarkan talian telefon ibu ini dari Maxis ke ALTEL. Nombor telefon ibu sudah berjaya di‘port’kan ke ALTEL. Terpengaruh juga dengan

Addicted With Family Farm Seaside

22 Disember 2013 7

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera. Argh…sehari tak jenguk kebun mmg buat hati jadi tak keruan. Banyak hasil nak dikutip ni. Hehe.. ibu sudah memang “addicted” dah dengan game Family Farm Seaside ni. Ala

Sudah Update iOS 7

19 September 2013 2

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera. Huh! kebelakangan ini, ibu memang malas betul nak jenguk blog ini. Mood berblogging sudah lari. Sudah tidak dapat dikejar. Tapi, dek kerana hari ini, iPhone

Persediaan Menghadapi Jerebu

25 Jun 2013 0

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera. Jerebu dah sampai ke kawasan tempat ibu. Bacaan Indeks Pencemaran Udara IPU menunjukkan peningkatan daripada hari semalam. Walaupun bacaan tidak tinggi tetapi kualiti udara sudah