Cashout Google Adsense Lagi :D


Assalamulaikum WBT & Salam Sejahtera

Masuk kerja hari ni selepas 5 hari bercuti, balik kampung..alhamdulillah..ada rezeki menanti hari ini..patut la tapak tangan ni gatal je..hehe..rupa nya nak dapat duit. walaupun x banyak mana..tp tetap bersyukur..rezeki dari blog masih ada.. 😀

ps : kalu nak cashout google adsense, paling minimun kena USD100.00.



Jom Kongsi!

Related Posts:

986 Dibaca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge


25 Comments

  1. Pingback: 3 Tahun Dari Sekarang

  2. Pingback: Cashout Google Adsense Di Bank Rakyat

    1. Guna cara byaran cheque ke western union? Sy x sure psl cara byran cheque sbb sy guna western union.

      Bila dh ckp usd100 pd hujung bulan. If x de hold payment. Google akan update kt payment detail pd 7hb rsnya sama ada kita dh ckp usd100 ke x..if cukup n x de hold payment..google akan process.amik ms sebln. Tp selalu.ya x sampai sebulan pun dln 24hb tu kdg2 dh ada dh detail paymeny issued. Kat detail payment issued tu..dia kan tulis duit boleh diambil sehari selepas payment date kat mana2 agen western union..print la statement tu utk memudahkan isi borang western union..yg penting ada maklumat mengenai payment no @ MTCN dan alamat google inc.

      Kalau guna cheque mmg lambat la sampai..

    1. tq..x de la hebat mana..bukan selalu jgk dpt cashout no…tips? bubuh byk iklan (3 maks setiap page..) yg akak perasan..size iklan leaderboard, rectangle (300 x250) byk sumbangkan earning..trafik pun perlu jgk..kalau x ramai visitor..x byk click..kurang earning…