Cara Mendapatkan beribu-ribu Trafik dalam satu Entry sahaja!


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

hehe..dapat article ni dr blog LoMpat TiKaM ~

so..ibu nak try la..kot2 la menjadi..hehe…sesaja…suka-suka…hehe

cara-caranya :-

Rasanya ramai dah tahu cara ni, tapi bagi yg xtahu, bolehlah acu cuba try test… 😀

1. Tulis posting artikel seperti posting saya ini, atau copy-paste artikel ini. Kemudian beri tajuk yg menarik.
2. Anda hanya cuma meletakkan Link URL di bawah ini untuk artikel yang anda tuliskan dalam blog / web anda.

1. pVidia Blog

2. Stop Dreaming Start Action (Jonru)

3. Bisnis di Internet

4. Blogging-Surfer

5. Tintalughahwi

6. Igauan

7. Ad-dai’

8. kakngah

9. http://www.zilhan.com/

10. LYAfrina

11. download mp3 percuma

12. b?og buðak ?-naka? ?

13.Cara hidup baru abad 21

14. Lompat TiKam: Sumber informasi hiburan anda~ :p

15. :: Keluarga Mifzal Arsyad™ ::

PERATURAN

1. Sebelum anda meletakkan web-web di atas di komuniti Link URL ke posting web / blog anda,
sila hapuskan link nombor 1.Selepas itu pindahkan Link no.2 menjadi no.1, yang No.3 jadi No.2, yang No.4 jadi No.3 dan seterusnya. Setelah itu masukkan link anda di urutan bawah (No.15).

2. Ingat! Jangan Ubah urutan daftar link itu.Jika setiap blogger mengikuti formula tersebut, maka bakal menghasilkan backlink seperti berikut:

Bila posisi anda pada no.15, jumlah backlink = 1
Posisi no.14, Jumlah backlink = 5
Posisi no.13, Jumlah backlink = 25
Posisi no.12, Jumlah backlink = 125
Posisi no.11, Jumlah backlink = 625
Posisi no.10, Jumlah backlink = 3,125
Posisi no.9, Jumlah backlink = 15,625
Posisi no.8, Jumlah backlink = 78,125
Posisi no.7, Jumlah backlink = 390,625
Posisi no.6, Jumlah backlink = 1,953,125
Posisi no.5, Jumlah backlink = 9,765,625
Posisi no.4, Jumlah backlink = 48,828,125
Posisi no.3, Jumlah backlink = 244,140,625
Posisi no.2, Jumlah backlink = 1,220,703,125
Posisi no.1, Jumlah backlink = 6,103,515,625

Bayangkan jika ini boleh berjalan dengan sempurna maka anda akan mendapatkan backlink maksimum 6,103,515,625 dari berbagai blog yang anda tidak akan pernah membayangkan sebelumnya.

Jika ada pengunjung ke blog anda dari Link List yang disebutkan di atas maka anda akan secara automatik mendapatkan lalu lintas ke web / blog anda juga.

Ingat! Aturan permainan,link blog anda harus mulai dari urutan (No.15), sehingga hasil anda dapat Maksimum backlink.

Jangan salahkan saya jika anda tidak mengikuti formula ini dengan betul dan link anda tiba-tiba berada di urutan No.1 dan menghilang di daftar link. Jadi mulai urutan adalah di bahagian bawah (No.15).

Nota Ringkas :

haha..mcm syarikat MLM lak kan….try la cuba..br tahu betul ke x mennjadi tip2 ni…hehe..



Jom Kongsi!

Related Posts:

101 Dibaca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge


6 Comments

  1. mamashasha

    ainey, cam surat berantai yang pernah aku dpt…huhu masuk akaun yang diatas ni RM 2 pas tu masukkan no akaun kita…kali ni version blog ye..

    well no harmm trying…akan ku coba…..

  2. Encik aMin

    Yeah, tenkiu ibu mifzal sbb try mende alah ni… harap2 MLM (walaupon xguna duit, hahar… )ni membuahkan hasil, hoho… :p

    samdaddycool dgn fazilzura: Jom jom jom…
    penat sket xpe, kalo ada hasil… 😀

    p/s: i follow u… ~