Cable Astro Digigit Cik Ti

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera


aduhai..apa la nasib..hehe..mengeluh tuh..x baik…lapar sgt cik Ti kat umah ni..sampai cable astro yg warna putih tuh pun dia makan ya…

geram plak..tp mulut x leh celupar kan..kutuk cik Ti..nnt abih digigit barang2 lain..

skang dah x leh tgk astro..kuar suara je..gmbr yilekkk..frust mifzal nak tgk kartun mickey..skang duk layan cd je la..

:: anak panah merah..tmpt cik ti gigit cable tu ::

:: bersuara sahaja..tetapi pic x dak… ::

memula ingatkan tv yg rosak..dlm hati sgtberbunga2 la..sbb leh la mintak abah tukar tv baru yg slim melim plak..ni kedabak je..hehe..rupenya cable astro yg digigit cik ti..

rumah ni mmg banyak cik ti..ya dekat nga semak n hutan kan..lg pun kami pun baik hati..x pasang perangkap laangsung..apa lg menari2 la cik ti kegirangan di atas siling umah n dlm umah time kami lena..huhu..x leh jadi ni..x leh dibiarkan ni…lgpun bahaya skang takut plak..virus kencing cik ti ni..huu

:: mujur cik ti ni x suka gigit kan.. ::

Jom Kongsi!

About Ibu Mifzal 1569 Articles
Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.

Related Posts :



2 Comments

  1. kat umah me kat kg pun byk cik ti gak ๐Ÿ™‚ kat umah kat gombak alhamdulillah, tak de. kat UK pun tak de ๐Ÿ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


CommentLuv badge