Buffered Earning Yang Ke 18 @ 2011


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Alhamdulillah..masih ada rezeki nak dapat Buffered Earning, w/pun kebelakangan ni jarang dpt..kalau dpt pun seketul dua..dah x de mcm dulu 5-6 BE sekali datang..hehe

apa pun ok jgk dari x dak langsung BE kan..kali ni dapat iklan kat tapak Large Rectangle iaitu iklan U-Mobile MYSG Travel With U

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ps : bila dapat jana duit dari blog banyak? huhu



Jom Kongsi!

Related Posts:

167 Dibaca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge